Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavio pobjedu
Povratak na članak

Hrvatu iz Subotice kaznena prijava zbog majice s likom Thompsona

Stotinjak pripadnika hrvatske zajednice navijalo je, po prvi put organizirano u jednom javnom prostoru, za reprezentaciju Hrvatske u polufinalnoj utakmici Svjetskog prvenstva u Rusiji

Komentari 111

Avatar Serbinator
Serbinator
18:57 17.07.2018.

bice prepoznat. nece mu biti lako. imace priliku da iskoristi svoj EU pasos sada

VL
DU
Deleted user
18:34 17.07.2018.

Nalupat budalu po goloj guzici, pa nek opet obuce majicu. Trebalo bi to i nekim komentatorima ovdje. Jedno je navijanje, a drugo provociranje. Majmun.

VL
Avatar dubokarupa
dubokarupa
18:55 17.07.2018.

hrvatska se mora ograditi od klerofasistickog pjevaca jer Hrvatska i Hrvatski narod nisu ustase vec su ustase sramota za hrvatski narod..

VL
Avatar narozi
narozi
18:55 17.07.2018.

evo kako vas je opisao Jovan Dučić PESMA O HRVATIMA SINU TISUĆLJETNE KULTURE Ti ne znade mreti kraj slomljenog mača, Na poljima rodnim, braneći ih časno Kitio si cvećem svakog osvajača, Pevajuć’ mu himne, bestidno i glasno. Slobodu si večno,ečno, zakržljala raso, Ček’o da donesu tuđi bajoneti, Po gorama svojim tuđa stada pas’o, Jer dostojno ne znaš za Slobodu mreti. Pokaži mi redom Viteze tvog roda, Što balčakom s ruku slomiše ti lance, Gde je Karađorđe tvojega naroda, Pokaži mi tvoje termopilske klance. S tuđinskom si kamom puzio po blatu, S krvološtvom zvera, pogane hijene, Da bi mučki udar s ledja dao Bratu, I ubio porod u utrobi žene. Još bezbrojna groblja zatravio nisi, A krvavu kamu u nedrima skrivaš, Sa vešala starih novi konop visi, U sumraku uma novog gazdu snivaš. Branio si zemlju od nejači naše, Iz kolevke pio krv nevine dece, Pod znamenje srama uz ime ustaše, Stavio si Hrista, Slobodu i Svece. U bezumlju gledaš ko će nove kame, Oštrije i ljuće opet da ti skuje, Čiju li ćeš pušku obesit’ o rame, Ko najbolje ume da ti komanduje.

VL
Avatar dubokarupa
dubokarupa
18:28 17.07.2018.

bravo !!.... ako smrdi kao fašist , rokce kao fašist , izgleda kao fašist , onda ije fašist..

VL
Avatar dubokarupa
dubokarupa
18:38 17.07.2018.

Sta pametno ocekivati od kreatura, zadojenih fasizmom.....Da mi je vidjeti ženskinju koja je dozvolila da je "to" osjemeni.....U bosnu potjerati !!

VL
ST
striborovi
23:23 17.07.2018.

Ne mogu da shvatim da fudbaleri HR koji skoro svi igraju u inistranstvu i koji su potpuno finansijski obezbedjeni se slihtaju sirokim narodnim masama iz meni nepojmivih razloga.Da ne bude zabune isto bi uradili i nasi igraci.Da li je fora u tome sto su to fudbaleri ali se onda setih da se i teniski uspeh proslavljao takodje uz ovog "pevaca" tako da taj stereotip ne stoji.Dakle nema veze samo sa fudbalerima.Problem je svakako dublji.Neka ga oni resavaju ako to uopste zele.Licno,nije mi to smetalo jer me zaista bas briga kako oni proslavljaju.Sigurno nece nas pitati ali generalno ostavlja ruznu sliku sa civilizacijske i kulturoloske tacke.Da na ovim prostorima ima previse gluposti a premalo pameti uverili smo se beskonacno puta i niko ovde nije manje kriv ili je neko bolji od drugog.Ista smo mi svi glupa beskorisna balkanska masa.

VL
RV
rvati
23:29 17.07.2018.

Rvati su nekad imali pevače i pevačice za primer a sad ovom cirkuzantu se klanjaju.

VL
WW
wwwcro
08:44 18.07.2018.

Sljedeći puta se ne zaustavljamo na granici sa Srbijom već sa Bugarskom i Rumunjskom. Ovaj prostor se mora očistiti od nakupljenog smeća i izopačenih ljudi. Izmišljena nacija prije 150 godina isprdak je koji je ostao kada su se Turci povukli.

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
15:57 18.07.2018.

U srbadiji je četnik predsjednik države, četnik koji je svojatao dijelove hrvatske. Nevjerojatno, isti onaj četnik koji je protjerao Hrvate Vojvodine (u kojoj nije bilo apsolutno nikakve hrvatske pobune protiv srpske države)

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
15:55 18.07.2018.

Ono kad srbadija počne kmečanje, neprocjenjivo. Zaboravila drska srpska gamad, kako su rušili i palili po RH. Smeta im istina u stihovima čavoglava "srpski dobrovoljci, bando, cetnici". Banda lopovska.

VL
Avatar babas
babas
16:37 18.07.2018.

Nisu problem četnici u Srbiji,problem su ovi naši domaći četnici i komunisti. Zabadaju Hrvatima nož u leđa!

VL
SL
spusti_loptu
06:11 18.07.2018.

Nevjerovatno sto se sve ovdje moze procitat i primijetit. Prvo zasto je ova vijest bila potrebna na hrvatskom portalu ...jedan covjek u majici sa imenom Thompsona, ...u Subotici...? Ako je to ikad i mogla biti naka vijest ovdje onda tekk kad se vidi sto ce srpska policija i prvosudje napravit s tim. Hajde VL sto se sad odjednom u ovim trenutcima zalijetate u Srbiju , a pogotovo u vezi ovakvog trivialnog slucaja? Sto se ovdje jos moglo primijetit: kolik broj Srba odjednom na ovom portalu, Jesu li mozda svi iz te spomenute organizacije sa zadatkom?

VL
RE
Realab
10:13 29.07.2018.

sad ga lepo poslati u lepu nejgovu, da mu ustaski pevac peva na uvce. sam je pokazao da mu u srbiji nije mesto.

VL
Avatar gandalfsivi
gandalfsivi
06:30 19.07.2018.

pa vama se pojavio jedan francuz na trgu u francuskim nacionalnim bojama pa ste ga lincovali

VL
MA
marcel
16:04 18.07.2018.

umjesto da Hrvatska osudi čin Srbije, digne sve na međunarodni sud, zaštiti svoje ljude i građane i Hrvate u svijetu, ova vlast puše u isti rog sa Šešeljem, Vučićem, Vulinom i drugim antifašistima u Srbiji: "Thompson je ustaša". Je, ustaša je Šešelju, Vučiću i Plenkoviću. Nama je naš hrvatski ratni veteran, branitelj, i legenda.

VL
SL
spusti_loptu
06:11 18.07.2018.

Nevjerovatno sto se sve ovdje moze procitat i primijetit. Prvo zasto je ova vijest bila potrebna na hrvatskom portalu ...jedan covjek u majici sa imenom Thompsona, ...u Subotici...? Ako je to ikad i mogla biti naka vijest ovdje onda tekk kad se vidi sto ce srpska policija i prvosudje napravit s tim. Hajde VL sto se sad odjednom u ovim trenutcima zalijetate u Srbiju , a pogotovo u vezi ovakvog trivialnog slucaja? Sto se ovdje jos moglo primijetit: kolik broj Srba odjednom na ovom portalu, Jesu li mozda svi iz te spomenute organizacije sa zadatkom?

VL
RO
Rosstin
01:02 18.07.2018.

VL dokle ce te tolerirati cetnicke komentare. Srbi su pocinili genocid nad Hrvatima 1945 i 1991/94 a sad nekome sole pamet.

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
22:42 17.07.2018.

Usrali se u gaće zbog jedne majice,pa zar vas nije sram?

VL
WE
weAreCro
23:13 17.07.2018.

Bolesnici, nije mi jasno zbog cega zapravo Srbi mrze Marka?on nikada nije imao posla sa Srbijom niti pretendirao na nesto Srpsko.Zbog velicanja ustaske ideologije kazu.Pa dajte recite gdje on kaze zivio Pavelic zivila NDH? Jel vas smeta mozda ova pjesma? (Zbog Anice i bokala vina zapalit cu Krajinu do Knina Zapalit cu dva, tri srpska staba da ja nisam dolazio djaba). Ili ova mozda? Moli mala (Sve cemo ih silom otjerati domovini miran san donijeti bjezat ce i proklinjati majku sto su dosli u nasu Hrvatsku) Neka mi netko kaze gdje je tu velicanje ustastva?Covjek je skladao pjesme dok su nam granate skoro 4 godine svakog dana padale na glavi,sta ste ocekivali da vam sansone sklada i pjeva? U pjesmi Cavoglave (skladanoj u vrijeme Srpske okupacije njegovog rodnog mjesta) zapocinje za pozdravom”za dom spremni” kojega je koristila legalna oruzana postrojba HOS.Sad netko ce reci taj se pozdrav koristio u NDH...da ali u drugacijem obliku kojeg nitko nije spominjao niti koristio, pa ako sad nekome smeta oblik slogana kojeg je koristio HOS dok je “branio” svoj dom to je njegova stvar. Drugo, stih “stici ce vas nasa ruka i u srbiji” zeli reci da cemo vam vratiti(imajte u vidu da je pjesma pisana u vremenu kad je njegovo mjesto bilo svakodnevno pod granatama) ali koliko vidim do dana danasnjeg za srbiju nije bilo ni nece biti nikakve realne mogucnosti za takav scenarij.Znam ja da je Srbinu tesko ne mrzit Hrvata ali barem eto pokusajte, mozda vam uspije.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.