Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA EP

Hrvatsku U21 vrstu čeka utakmica odluke, Grčka je put do elite

Hrvatska U21
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/2
12.10.2018.
u 07:00

S obzirom na to da je izbornik A vrste Zlatko Dalić nesebično prepustio sjajni trojac (Vlašić - Benković - Ćaleta-Car) Gračanu, Hrvatska ima dobre izglede...

Utakmica između mladih vrsta Hrvatske i Grčke na rasporedu je u petak (18 sati), Dalić je ostavio Ćaletu-Cara i Benkovića, Gračanu.

Mlada hrvatska nogometna vrsta u petak (18 sati) na pulskom stadionu Aldo Drosina dočekuje Grčku u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo na kojemu su posljednji put bili 2004. godine. Momci izbornika Nenada Gračana trenutačno su drugi u svojoj skupini (1. Grčka – 22 boda, 2. Hrvatska – 19 bodova), a kvalifikacijski sustav je takav da se Italija, gdje se igra EP, kvalificirala odmah, a preostalih 11 mjesta osigurat će devet pobjednika skupina, te još dvije momčadi koje će plasman osigurati u dodatnim kvalifikacijama, a u njima će se nadmetati četiri najbolje drugoplasirane momčadi kvalifikacija. Za prvo mjesto treba nam današnja pobjeda.

Stoga je ova utakmica protiv Grčke za Hrvatsku najveći ispit generacije jer o ishodu ovisi hoćemo li na Euro odmah ili možda u dodatnim kvalifikacijama. No, s obzirom na to da je izbornik A vrste Zlatko Dalić nesebično prepustio sjajni trojac (Vlašić - Benković - Ćaleta-Car) Gračanu, Hrvatska ima dobre izglede... 

Komentara 1

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
09:08 12.10.2018.

Hrvatska!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije