Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Do 22 godine

Hrvatskoj dva srebra i bronca na Europskom prvenstvu boksača

Marko Milun
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/3
01.04.2018.
u 19:37

Marko Milun izgubio je od Talijana arapskog podrijetla Aziza Abbesa Mouhidinea, dok je Lea Cvetkovića pobijedio Ukrajinac Stepan Herkul

Hrvatska je osvojila dva srebra na europskom prvenstvu boksača do 22 godine u rumunjskom Targu Jiu.

Marko Milun (preko 91 kg), boksač zagrebačkog Leonarda, izgubio je u finalu od Talijana arapskog podrijetla Aziza Abbesa Mouhidinea odlukom sudaca.

I poluteškaš Leo Cvetković (81 kg), član riječkog Predatora, morao se zadovoljiti srebrom, on je izgubio u finalu od Ukrajinca Stepana Herkula podijeljenom odlukom sudaca.

Podsjetimo da je teškaš Toni Filipi (91kg) osvojio broncu nakon što je u polufinalu izgubio od Ukrajinca Serhija Horskova (1:4).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije