Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Briljira u Azerbajdžanu

Hrvatski vratar u 11 utakmica nije primio pogodak, pa su ga na klupskoj stranici prikazali kao hobotnicu

Ivan Brkić
ustupio: Ivan Brkić
12.03.2023.
u 23:15

Neftci je jako zadovoljan s njim i nudi mu novi ugovor, ali i stižu i neke druge ponude, tako da će Ivan još malo vagati

U derbiju 26. kola azerbajdžanskog nogometnog prvenstva Neftci iz Bakua je u gostima pobijedio Shamakhi s 1:0 i učvrstio se na trećem mjestu. A brojne komplimente pobrao je naš vratar Ivan Brkić (27) koji je s nekoliko efektnih obrana sačuvao svoju mrežu netaknutom. Ali to nije prvi put, ovo je bila 11. utakmica u posljednjih 18 u kojoj stasiti Karlovčanin (visok 196 cm) nije primio gol.

Za tu su mu prigodu dizajneri klupske stranice darovali ilustraciju na kojoj je Brkić nešto između zmaja i hobotnice. Uglavnom, bilo je to priznanje za njegove nove sjajne obrane. Neftci je jako zadovoljan s njim i nudi mu novi ugovor, ali i stižu i neke druge ponude, tako da će Ivan još malo vagati.

A nakon što se ozlijedio prvi vratar reprezentacije Azerbajdžana Qarabaga, Ivana u toj zemlji vide kao najboljeg vratara lige. A kao vratar Zrinjskoga, podsjetimo, bio je proglašen i najboljim vratarom Premijerne lige BiH-a.

- U polufinalu smo Kupa, a ispali su glavni favoriti Qarabag i Sabah (oni su ispred Neftcija na tablici - op. a.), tako da tu imamo ozbiljne ambicije. A u prvenstvu ćemo se sa Sabahom boriti za drugo mjesto - kaže Brkić.

Još ga nije napustila ambicija da stane na vrata hrvatske reprezentacije, pa će vjerojatno i izbor novog kluba biti determiniran tom činjenicom. Ivan je već branio za hrvatsku reprezentaciju, ali u uzrastima do 19 i 21 godinu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije