Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ligi Azerbajdžana

Hrvatski vratar pomogao Neftciju da dođe do pobjede u derbiju kola

Ivan Brkić
Printscreen
27.02.2022.
u 20:58

Nisam prošao pripreme kako treba, prilično sam na brzinu promijenio klub, ali osjećam se sve bolje i polako hvatam konce, kaže Brkić

Lijepo je pisati o sjajnim igrama naših nogometaša u "ligama petice", ali vrijedi zabilježiti i dojmljive dosege hrvatskih igrača u prvenstvima ostalih zemalja. Jedan od onih kojima ovaj vikend plješću je naš vratar Ivan Brkić, koji nogometaški kruh zarađuje u Azerbajdžanu. Njegov Neftci je u 17. kolu, u derbiju grada Bakua, a također i derbiju kola, pobijedio Sabah u gostima s 1:0, a naš se vratar istaknuo s nekoliko sigurnih, ali i atraktivnih obrana.  Pobjeda je to koja je Neftciju omogućila izbijanje na treće mjesto. 

- Sigurno je da nam je to bila jako bitna utakmica i ova nas pobjeda ostavlja u gornjem dijelu tablice. Nadam se da ćemo ovako nastaviti i dalje - kaže Brkić.

Neftci je i u polufinalu Kupa tako da se može reći da klubu dobro ide. A koliko je Brkić zadovoljan svojim obranama?

- Uvijek može i bolje i ja težim tome. Sa svakim treningom i utakmicom osjećam se bolje. Nisam prošao pripreme kako treba, prilično sam na brzinu promijenio klub, ali kao što rekoh osjećam se sve bolje i polako hvatam konce. A to je i najbitnije - zaključio je stasiti Karlovčanin s obiteljskom adresom u Vojniću.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije