Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Australski nogomet

Hrvatski vitezovi u Samoboru uzeli broncu

'aussie2_duh_spo_021009'
'Photoshop'
03.10.2009.
u 17:00

Hrvatska reprezentacija u australskom nogometu nije uspjela obraniti srebrnu medalju s lanjskog Europskog prvenstva u Pragu.

U polufinalu ovogodišnjeg natjecanja, koje je održano u Samoboru, od naše je vrste uspješnija bila Nizozemska koja je pobijedila 78:67, da bi u susretu za 3. mjesto protiv Španjolske ipak osigurala medalju (100:53).

Inače, Hrvatski vitezovi su turnir počeli uvjerljivom pobjedom nad Austrijom sa 130:36. Mnogo ozbiljniji protivnici bili su im Škoti, koje su u dosta gruboj i krajnje incidentnoj utakmici pobijedili sa 77:60. Čak je u jednom trenutku i zaiskrilo na terenu te su poletjele šake, no sve se ubrzo smirilo.

Ta je utakmica zadala mnogo problema našem treneru Josipu Kravaru, koji u daljem tijeku turnira nije mogao računati na tri-četiri igrača, što se poslije pokazalo odlučujućim s Nizozemcima. U posljednjoj utakmici u skupini Hrvatska je svladala Francusku s 88:58.

Europski prvak još jednom je reprezentacija Engleske koja je u finalu svladala Nizozemce 81:57.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije