Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raspad protiv Italije
Povratak na članak

Hrvatski vaterpolisti izgubili nemoguće: umjesto da smiri igrače, Tucak se svađao sa sucima

Još ćemo proanalizirati zbog čega su naši igrači u posljednjoj četvrtini "izgubili glavu", čini se da je došlo i do promjene sudačkog kriterija, ali ovo nam je dobra pouka. No, nemojmo zaboraviti da je naša momčad i dalje u stvaranju, kaže izbornik

Komentari 3

TR
Travno221
22:54 11.03.2023.

Nema tog vodstva koje Tucak ne može prosuti. Ovo je zaista četvrtina za pamćenje, Campagna ga je preveo žednog preko vode

VL
Avatar EU-JOHN
EU-JOHN
14:20 12.03.2023.

Balkanski vaterpolisti izgubili nemoguće: umjesto da smiri igrače, nevini vitez Tucak se uz Boga i domoljublje svađao sa sucima.

VL
Avatar KiM
KiM
04:26 12.03.2023.

Forza Italia!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.