Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET GA DOVELI

Hrvatski trener treći put preuzeo talijanskog prvoligaša

Ivan Jurić - Genoa
Foto: Reuters/PIXSELL
09.10.2018.
u 15:38

Predsjednik Preziosi je zato odlučio dovesti Ivana Jurića, kojemu će ovo također biti treći put na klupi Genoe.

Genoa je otpustila trenera Davidea Ballardinia, a sljedeći strateg na klupi talijanskog klupa bit će, tko drugi, nego Ivan Jurić!

Momčad se borila za ostanak u ligi prošle godine prije nego su po treći put na klupu doveli Ballardinija, a sada su 11. u Serie A s tri pobjede u posljednjih pet utakmica, piše Goal.

No očito to nije bilo dovoljno za predsjednika Enrica Preziosija, koji je nakon poraza od Parme 3:1 odlučio dati otkaz Ballardiniju usprkos solidnim rezultatima.

Preziosi je zato odlučio dovesti Ivana Jurića, kojemu će ovo također biti treći put na klupi Genoe.

Prvi put je na klupi bio 28 utakmica, a dobio je otkaz u veljači 2017. da bi ga Preziosi vratio već dva mjeseca nakon! I onda mu opet dao otkaz u studenom nakon tek dvadeset susreta na klupi...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije