Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆE U ZAVRŠNICI

Hrvatski trener nakon dva teška rezultata: Slomio sam se, a zna se koje su sankcije

Varaždin: NK Varaždin i Istra 1961 susreli se u 13. kolu 1. HNL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
30.11.2020.
u 21:30

– S obzirom na to da imamo slabašan kadar, ne dolazi u obzir da nekoga potjeram, ali zna se kakve su sankcije za neposlušnost. Klupa ili tribina – ističe trener Varaždina

Nogometaši Varaždina drugu utakmicu zaredom ostali su bez sva tri boda u samim završnicama utakmice. U prošlom kolu primili su pogodak u Kranjčevićevoj u 89. minuti za 2:2 s Lokomotivom, a u ovom kolu Istra je izjednačila na 1:1 u posljednjim sekundama sudačke nadoknade.

– Novi gubitak bodova me jako pogodio. Slomio sam se. Svašta sam rekao poslije utakmice. Ali, danas je novi dan, novi trening. U teškoj smo situaciji, ali kod mene nikad nema predaje – rekao je Samir Toplak, trener Varaždina.

Ali, zanimljiva je izjava koju ste dali nakon utakmice – da ste talac nekih igrača?

– Istina je. Riječ je o jednom pojedincu. Ne bih mu otkrio ime. Prepoznat će se. Kada jedan te isti igrač napravi svaki put pogrešku koju ne smije napraviti, onda tu nešto nije u redu. Ali, više nema popuštanja. Sada idemo po mome. Dugo sam čekao i sad moram prelomiti – kaže Toplak.

Što ćete konkretno napraviti?

– S obzirom na to da imamo slabašan kadar, ne dolazi u obzir da nekoga potjeram, ali zna se kakve su sankcije za neposlušnost. Klupa ili tribina – ističe trener Varaždina

Netko bi pomislio da vam probleme radi Benko?

– Ma ne. Benko je igrač od povjerenja. On je ionako tu kod nas da nam pomogne svojim iskustvom. On može biti samo primjer ostalim igračima – istaknuo je Toplak.

Varaždin je posljednju pobjedu postigao 12. rujna protiv Istre u Puli. Zanimljivo je da na svojem stadionu ove sezone još nije pobijedio. Izgubio je od Gorice (1:5), Osijeka (0:1), Dinama (1:2), Slavena (1:2) i Šibenika (1:3), a po bod osvojio samo u susretima s Lokomotivom i Istrom.

– Bolje da sve utakmice igramo u gostima. Ipak smo pobijedili u Šibeniku i Puli.

Jedini ste klub u Varaždinu koji trenutačno igra?

– Ostali imaju zabranu. Do kraja godine još nam dolazi Hajduk – kazao je Toplak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije