Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
110 godina

Hrvatski teniski savez priprema se za veliku obljetnicu

storyeditor/2022-08-01/PXL_211221_91239988.jpg
Luka Stanzl/PIXSELL
02.08.2022.
u 19:00

Jedan od naših najstarijih sportskih saveza pokrenuo je popularni 'crowdfunding'.

Hrvatski teniski savez ove će godine, 21. rujna u Zagrebu, proslaviti 110 godina postojanja. Tom će prigodom premijerno biti prikazan dokumentarni film te predstavljena bogata monografija. Događaj koji se obilježava je utemeljenje "Sekcije za Lawn Tennis" čiji je prvi predsjednik bio Hinko Würth.

Koristeći tekovine modernog digitalnog doba, HTS je pokrenuo kampanju za prikupljanje sredstava (tzv. skupno financiranje ili crowdfunding) kako bi svi koji vole tenis mogli financijski podržati realizaciju filma i monografije.

– Obilježavamo veliki jubilej i želimo svakom prijatelju tenisa dati priliku da se uključi. Vrlo je jednostavno donirati, u svega nekoliko klikova! Svi donatori bit će navedeni u monografiji – poručuju iz HTS-a. 

>> Doček za Milija Poljička, juniorskog pobjednika Wimbledona

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije