Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turska

Hrvatski reprezentativci obišli Aju Sofiju

Hrvatska (1)
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/14
10.11.2011.
u 14:50

Slobodan dan hrvatski su reprezentativci iskoristili za šetnju Istanbulom. Među ostalim obišli su znamenitu Aju Sofiju koja je pretvorena u muzej.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
18:14 10.11.2011.

Nazalost im ni taj posjet ne bu pomogao..... Tuzno za nas nogomet, ali istinito.....

ST
sttipe
18:28 10.11.2011.

ništa bolji nisu,samo imaju naboj..koji naši tribaju znat iskoristit..jednostavno bit brži u glavi i kaznit srljanje..tu bi bilić moga napravit iznenadjenje za hidinka pa da nam se nezna ko pije a ko plaća..tako će turci dobit..trenera koji zna predvidit hidinkovee poteze sa hrvatskom turci ne mogu dobit ni sa 2 igrača više..vidilo se u beču..olić faliva 3 mrtvaca,čim je uša klasnić,pada gol..samo malo drugačiji igrač..ova momčad može turke i danas držat na tome da samo slučajno mogu dat gol..ka onda..samo s pravim sastavom,i pametnom trkom,turci malo šanse imaju..oni moraju dat golove,a naši mogu sa 5-6 igrača u kontru trčat...samo ako modrić opet ne bude prednji stoper ka protiv grka..

MA
Majur
19:28 10.11.2011.

Imat ce turci fanaticne navijace i krenut kao ludi.....a najbolji lijek protiv svega toga je.....dat im gol......dosta vise jaukanja po forumima,sve je receno...ajmo malo navijat,a jaukat ako hocete i prizivat crno idite negdje drugdje,ajmo Hrvatska!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije