Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORALI GA ZAMIJENITI

Hrvatski reprezentativac se srušio nakon duela, odmah je potekla krv, evo što je bilo

Screenshot/Sportklub
20.04.2022.
u 17:18

Ranu su mu odmah nakon utakmice zašili klupski liječnici

Dinamo iz Moskve je nakon penala 5:4 (1:1) izbacio drugoligaša Baltiku i izborio polufinale Ruskog kupa. Klub je to bivšeg igrača zagrebačkog Dinama, Nikole More, ali on nije u potpunosti slavio. Naime, na utakmici je već u 33. minuti morao biti zamijenjen.

Moro je nastradao je u jednom zračnom duelu i scena nije bila niti malo ugodna. Srećom, naš je reprezentativac ubrzo bio na nogama, ali krv je i dalje tekla. Razderao je usnicu te mu je slomljen zub.

Ranu su mu odmah nakon utakmice zašili klupski liječnici.

Kako je sve izgledalo, pogledajte OVDJE.

Inače, Nikola je ove sezone odigrao 28 utakmica i zabio dva gola u moskovskom gigantu. Priliku mu je stoga dao i Zlatko Dalić , a debi za hrvatsku reprezentaciju je  imao u ožujku u prijateljskoj utakmici protiv Bugarske (2-1)

>> Najplaćeniji nogometaši na svijetu:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije