Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi na Otok

Hrvatski reprezentativac na korak do Manchester Uniteda

Ivan Perišić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
28.05.2017.
u 10:29

United i Jose Mourinho su dogovorili uvjete s Perišićem, a još se samo čeka dogovor s Interom. Crno-plavi su postavili cijenu od 55 milijuna eura, a klub s Old Trafforda nudi deset milijuna manje

Ivan Perišić vjerojatno karijeru nastavlja u Manchester Unitedu iako ga ugovor s Interom veže do 2020. godine. Mediaset Premium, talijanski televizijski kanal u Berlusconijevom vlasništvu, objavio je kako će 28-godišnji hrvatski igrač karijeru nastaviti u Unitedu.

I talijanski SkySports javlja kako je Perišić već sve dogovorio s engleskim klubom i kako će potpisati ugovor na četiri godine uz godišnju plaću od sedam milijuna eura. Nedavno je i menadžer crvenih vragova Jose Mourinho bio u Zagrebu kako bi razgovarao s hrvatskim reprezentativcem.

United i Jose Mourinho su dogovorili uvjete s Perišićem, a još se samo čeka dogovor s Interom. Crno-plavi su postavili cijenu od 55 milijuna eura, a klub s Old Trafforda nudi deset milijuna manje. U ugovoru bi bili i bonusi na Perišićev učinak u novom klubu.

U Interu znaju kako Perišića ne mogu zadržati, a treba im novac za pojačanja i vjerojatno se s Unitedom neće previše cjenkati.

Perišić je u Inter došao u kolovozu 2015. godine iz Wolfsburga za 19 milijuna eura. Talijanski klub će od njegove prodaje zaraditi dvostruko više.

Komentara 6

Avatar juricamesko
juricamesko
11:46 28.05.2017.

bravo Ivane.

DU
Deleted user
16:48 28.05.2017.

Eto zasto Perisic nece preci u MU,upravo zbog ovoka bombasticni naslova i ne provejreni izvora,zar Perisic skoro ni je trebo u PSG da predje,dajte budite suzdrazni dok se transfer ne desi.

KT
komen_tar
12:48 28.05.2017.

Ajde Ivane pa da napokon kupim dres od Uniteda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije