Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA

Hrvatski protivnik na Euru ostao bez važnog igrača: Ozljeda koljena preozbiljna

Sheffield Wednesday v Norwich City - Sky Bet Championship - Hillsborough
Barry Coombs/PA Images/PIXSELL
11.05.2021.
u 12:45

- Pauzirat će 12 tjedana nakon ozljede ligameneta koljena.

Škotski veznjak Kenny McLean će propustiti Europsko nogometno prvenstvo zbog ozljede koljena, objavio je njegov klub Norwich City.

McLean, koji je ove sezone zabio dva gola i upisao šest asistencija u engleskoj drugoj ligi, morat će pauzirati  gotovo tri mjeseca nakon što se ozlijedio ovaj vikend u utakmici protiv Barnsleya (2:2) u zadnjem kolu ove sezone.

- Kenny McLean će pauzirati 12 tjedana nakon ozljede ligameneta koljena - objavio je Norwich, koji se plasirao u prvu ligu.

- Pretrage su pokazale značajno oštećenje medijalnog kolateralnog ligamenta u McLeanovom desnom koljenu.

Škotska je na Euru u skupini D s Hrvatskom, Engleskom i Češkom s kojom igra prvu utakmicu 14. lipnja na Hampden Parku u Glasgowu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije