Naslovnica Sport Rukomet

Hrvatski navijači opet na meti srbijanskih huligana

Neredi u Novom Sadu nastavljeni su i sinoć, nakon utakmice Hrvatska – Mađarska. Naime, zapaljena su dva automobila riječkih i ogulinskih registarskih oznaka.
26. siječnja 2012. u 12:53 49 komentara 9 prikaza
Navijaci Hrvatske rukometne reprezentacije nakon utakmice sa Francuskom u Novom Sadu napadnuti sa sjekirama i gadjani sa ciglama i blokovima (1)
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/7

Renault Laguna riječkih registarskih oznaka pripada poznatom riječkom rukometnom djelatniku Vladi Lipoviću, dok je vlasnik automobila ogulinskih registarskih oznaka bivši rukometaš Miro Kojčin.

>>Uhićeni srbijanski izgrednici saslušani i pušteni na slobodu

Požari su podmetnuti na dva mjesta u Novom Sadu. U onom drugom također su zapaljena dva automobila, jedan hrvatskih, a drugi beogradskih oznaka. Automobili su zapaljeni na zaštićenom parkiralištu hotela Vigor.

Drugi se incident dogodio na parkiralištu hotela Sajam, a među oštećenim automobilima nekoliko ih je i sa srbijanskim registracijama.

SPAR
Kako smanjiti unos šećera
Zašto osjećamo potrebu za slatkim i kako se oduprijeti tome?
  • dubrovnik2011:

    ma sutra se treba ne pojavit na utakmici uopce,pa neka se igraju izmedu sebe

  • PomoziBože:

    Gospodo prošlo je 20 godina i vidimo što se događa, a za još cca 20 godina (a vjerojatno i dosta ranije) opet ćemo biti u istoj EU državi sa svojom \"istočnom braćom\" gdje se \"svi državljani EU slobodno kreću i ... prikaži još! imaju biračko pravo\". U tom periodu će \"naše\" elite povući tužbe protiv Srbije, na četiri novoformirana tzv. \"mala haška suda\" u RH će osuditi još mnoge branitelje, \"unapređivati će se regionalna suradnja sve u šesnaest\" itd. Baš me zanima kako će to izgledati? No kao što janje ide tiho na klanje, tako i mi tiho gledamo gaženje Hrvatske i prepuštamo je na upravu eurokratima. Posljedice će biti dalekosežne, ali iz svih medija tvrde da \"smo sami odabrali taj put\". Ja znam mnoge koji nisu i manji dio njih koji jesu, iako ni sami realno ne znaju zašto. Naime, ni njima nitko nije ponudio ozbiljne argumente, višegodišnje projekcije, sve potencijalne probleme i td. No , poslije j..nja nema kajanja, a mostove grade eurokrati skupa sa političkim elitama koje sjede Hrvatskom saboru, a vi nemojte gledati. Zatvorite oči, jer što ne vidite, mora biti da ne postoji.

  • ja sam gladan:

    Molim urednike da ovaj članak presele u politiku. Ovo nema veze sa sportom.Osim ako je razbijačina srpski nacionalni sport.