Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledajte video

Uhićeni srbijanski izgrednici nisu pušteni na slobodu

Blatni nogomet
Foto: Pixsell
1/2
Autori: mf/VLM, tri/VLM
26.01.2012.
u 07:57

Huliganima je izuzet DNK kako bi ga se usporedilo s biološkim tragovima na automobilima

Informacija koju je jutros objavio beogradski Blic, a da je svih 12 izgrednika koji su uhićeni zbog sumnje da su sudjelovali u neredima u Novom Sadu nakon rukometne utakmice Hrvatska – Francuska, u kojima je uništeno 36 automobila i u kojima su lakše ozlijeđena trojica hrvatskih državljana Hrvatske, pušteno na slobodu, demantirao je večeras za HTV Milorad Veljović, direktor policije Srbije

– Svih 13 još uvijek je u pritvoru, a sumnjiče se za organizaciju napada, dok se za trojicom još traga, kazao je.

Podsjetimo, Blic je ranije pisao da je oko 20 hrvatskih državljana dovedenou policiju na identifikaciju, ali nijedan od njih nije prepoznao nijednog od privedenih mladića.

– Bez identifikacije nije bilo temelja za zadržavanje jer samo neposredni materijalni dokaz ili identifikacija oštećene osobe u ovakvim slučajevima predstavljaju temelj za zadržavanje – objasnio je Blicov izvor blizak istrazi.

Prema saznanjima Blica, među prvim privedenima, koji su uhvaćeni sinoć u novosadskom naselju Detelinara, bio je i vođa jedne Zvezdine navijačke podskupine. Ovaj je Beograđanin uhićen u pratnji još četvorice pripadnika iste navijačke skupine. Nakon saslušanja su pušteni, ali im je, kako doznaje Blic, izuzet DNK da bi se usporedio s biološkim tragovima pronađenim na uništenim vozilima.

Među privedenima su, osim Delija, navijača Zvezde, bili i simpatizeri Vojvodine, pripadnici navijačke grupe Firma.

Komentara 64

NE
neone
08:26 26.01.2012.

e da vama neso kaze.. novine tako naduvaju price ali apsolutno sve da to izgleda 100 puta gore nego sto jest... alo bre hrvati pa vi to opisujete kao rat..linc pa da je tako hrvatski navijaci bi vec odavno otisli kuci a ne rizikovali svoj zivot...

GC
gasovi_celog_fudbalskog_tima
08:27 26.01.2012.

Normalno da su pušteni. Pa prvenstvo još traje.

OB
-obrisani-
09:31 26.01.2012.

BA ne branim ja huligane....oni su zlo šta je sa tobom...inicijalu jedan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije