Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna vijest
Povratak na članak

Hrvatski navijač poginuo nakon sinoćnje utakmice s Italijom

Nesretni navijač slavio je remi Hrvatske i Italije u Frankfurtu, ali je u jednom trenutku ispao iz automobila i preminuo

Komentari 55

PE
Pegaz
10:41 15.06.2012.

krle, Vidi pod "demagogija" i mazanje očiju navodnim domoljubljem.

VL
Avatar sofist
sofist
10:47 15.06.2012.

Svaka čast Eugen

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
09:51 15.06.2012.

tužna vijest u ovim euforičnim vremenima! RIP

VL
FR
fran108
09:57 15.06.2012.

kekec i zedraf ..... a vas dvojica ste sv. arađel i sv jeronim , pa dajete moralne komentare ? sjedite vi doma proljevajte i dalje svoju žuć na forumu .

VL
PE
Pegaz
09:59 15.06.2012.

Tužna vijest, kažeš. Da, tužno je da postoje likovi koji su zbog navijanja spremni i glavu izgubiti, a što je najgore i druge bi mogli koštati života. Ovo divljanje hrvatskih navijača već je toliko jadno i sramotno, ionako se mislii da smo mi svi ovdje divljačka plemena, a naši navijači su, na žalost, najbolji dokaz tome. Očito nema druge nego da, kao Englezima svojedobno, zabrane uopće izlazak navijača izvan granica zemlje i to je to - s jednom razlikom što su engleske vlasti poduzele što su trebale pa su sada već godinama mirni kao bubice, a ovim naši nesposobnjakovići i kada požele nešto poduzeti, krene ih se osuđivati (što je apsolutno za nevjerovati) i priča stane i prije nego je počela.

VL
EU
eugen
10:03 15.06.2012.

Covjek je slavio,nije divljao. Zato ostavite se dijeljenja kritika ovaj put. Momka nema nazalost,i to je tuzna istina.

VL
KA
karambita
10:10 15.06.2012.

Pa tko slavi nerjesen rezultat...koja glupost..a poginuti tako bez veze...pa koliko bih poginulo tek da je Hrvatska pobijedila......ali opet je u igri bila ta hrvatska prepotencija i kompleks vise vrijednosti....na primjer...kad je Njemacka pobijedila Nizozemsku...nakon tekme, naravno, Njemci su izasli na ulicu, radujuci se, ali gle cuda, ovdje gdje ja zivim je izaslo vise Hrvata u kockastim dresovima i hr. zastavama da i oni proslave pobjedu Njemaca....pa i sami Njemci su se cudili...pa sta ove b..le rade ovdje, pa nasi su pobjedili....ali to uvlakacko ponasanje prema Njemcima je zaista postala teska bolest...zapamtite..boli Njemce qurac za Hrvatskom i Hrvatima

VL
DU
Deleted user
10:12 15.06.2012.

Pegaz Da, cudno je u ovim olovnim vremenima sto Hrvatska, pa i preko nogometa, nekima znaci sve, a nekim dezurnim kriticarima bas nista. Jedino mjesto danas gdje mozes s ponosom reci da si Hrvat su utakmice reprezentacije. Treba.otici u Njemacku,Kanadu,, Svicarsku, medju nase ljude i vidjeti kako u " civiliziranom" svijetu oni vole Hrvatsku. Zato je domoljublje zadnjih desetak godina kod nas sustavno unistavano pa se mogu cuti ovakvi " gradjansko demokratski " komentari. A, u stvari samo mrznja prema svemu hrvatskom. Jadno i zalosno!

VL
KA
karambita
10:22 15.06.2012.

Krle, ne trabunjaj, Pegaz je u pravu....do kad vise to domoljublje sa bakljama, huliganstvom, nesportskim ponasanjem....ako je to za tebe domoljublje, onda potrazi pod hitno psihijatra...domoljublje je normalno ponasanje i postivanje tudjeg...ali za divljake je to pitagorin poucak

VL
GR
grandfunk
10:22 15.06.2012.

RiP!!! Nesretan slučaj.

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
10:26 15.06.2012.

to što neke od vas više uzbuduje modna revija od utakmice na EP je vaš problem. Navijači ne komentiraju modne revije, tako molio bi vas da ni vi ne komentirate vijesti vezane uz sport jer nemate pojma šta znači biti navijač. Ipak malo poštovanja pokažite jer je jedna osoba izgubila živo!! Pozdrav!

VL
PE
Pegaz
10:26 15.06.2012.

krle, Ma daj, molim te, ostavi tu demagogiju za zatucane. Kakve veze konstruktivne kritike imaju s hrvatstvom ili nehrvatstvom, tko je tebe ovlastio za procjenjivanje icijeg hrvatstva? Ja mogu na puno mjesta reci ponosno da sam Hrvat i nista ii nitko me u tome ne sprječava. Razlika između tebe i mene je u tome što sam osoba koja je zadovoljna sobom i ne trebaju mi nogometaši niti nogometne pobjede da se osjećam dobro u svojoj koži, koliko god volim i i pogledati dobru utakmicu i navijati. Ovo što navijači rade - to nije nikakvo domoljublje već najobičnije divljaštvo s kojim se nitko normalan ne može ponositi.... Ja osjećam ponos kada čujem našu himnu negdje vani, kada mašemo zastavama i veselimo se, a ne kada razbijamo, palimo, divljamo i fašistički pozdravljamo.

VL
KA
Karas
10:27 15.06.2012.

Karambita,ako nije tajna reci mi molim te gdje zivis ??

VL
DU
Deleted user
10:28 15.06.2012.

Karamba Ne, to sigurno nije domoljublje, ali ni vjecito pljuvanje po svemu hrvatskom sto je i tebi imanentno, kao i prikazivanje svega hrvatskog kao balkanskog, divljackog, neciviliziranog. Nekako mi se cini da kompleksi manje vrijednosti te tjeraju na takve komentare. Prozirno i jadno.

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
10:28 15.06.2012.

inače EP je jedina stvar u ovoj državi koja ja podigla moral ovom napaćenom narodu i zato vi koji ste ogorčeniji od starih baba ne kvarite atmosferu, pustite nas da se veselimo dok još možemo. Poslije EP opet će zavladati tuga, tad ćete i vi biti sretni!!

VL
GR
grandfunk
10:30 15.06.2012.

Najjači su mi ovi dežurni moralisti (čitaj:shebanci) koji bi na prostoru ove vijesti malo porazgovarali i dijelili lekcije o moralu, pa malo o slavljenju jučerašnjeg remija (indijanci se čude slavlju), pa o smislu života u Hravstkoj za vrijeme Eura itd. Dajte malo respekta prema poginulom čovjeku. Niste imali lekciju doma o pristojnosti???

VL
EU
eugen
10:40 15.06.2012.

sve mi se cini da ja kao Crnogorac vise volim Hrvatsku od mnogih Hrvata,koji jedva cekaju da daju neku pridiku ljudima koji vole ovu zemlju! Ne razumijem sta je u njihovim glavama.\ Neko je reka da se ponasaju ka babe.. Ne bih vrijedjao babe,ipak. Nesretan slucaj jednog mladica koji voli svoju zemlju nazivaju divljastvom. Momce,dusa ti u Raj odila.

VL
DU
Deleted user
10:42 15.06.2012.

Karamba Svatko ima svoje frustracije, to je shvatljivo. Ne zanima me gdje tko zivi, zasto je i kad otisao iz Hrvatske. To su privatne stvari, ali sigurno sudjeluju u izgradjivanju stava prema, eto Hrvatskoj. S druge strane, za vrijeme Svj. prvenstva prije dvije godine bio sam u posjeti prijatelju u Njemackoj kada su Nijemci pobijedili Engleze. I bilo mi je izrazito drago, isao sam gledati njemacku povorku navijackih automobila gdje nije bilo ni jednog hrvatskog dresa. Inace nisam primijetio da se moj prijatelk uvlaci Nijemcima iako je ugostitelj. Zato, jos jednom, izvor osobnih frustracija moze izgraditi odnos prema svojoj zemlji, ali za to si je svako sam " kriv". Nije moguce to generalizirati.

VL
DU
Deleted user
10:43 15.06.2012.

Eugen Coce, pogodio si od prve!

VL
DU
Deleted user
10:29 15.06.2012.

Pegaz Vidi pod karamba!

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.