Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠE VIJESTI

Hrvatski MMA borac pao na doping testu! Dobio je drakonsku kaznu i oduzeta mu je pobjeda

Zagreb: Fight Nation Championship , Martin Horsky - Martin Batur
Luka Stanzl/PIXSELL
28.09.2022.
u 16:21

Naš borac dobio je ogromnu suspenziju i u budućnosti će morati paziti što uzima.

Hrvatski teškaš Martin Batur zaradio je tešku i dugoročnu suspenziju jer je pao na doping testu i neće ga biti duže vrijeme u ringu. 

Pobjeda protiv Paula Eliotta će biti naravno poništena, a dobio je i suspenziju od godinu dana te ga do sljedećeg ljeta nećemo gledati u ONE-ovom kavezu, piše stranica Fight Site. 

Batur je prošloga mjeseca pobijedio Paula Eliotta na ONE 160 priredbi, a pobjeda je došla nakon što se izvukao iz teškog nokdauna nakon kojeg je borbu ipak okrenuo u svoju korist te pobijedio tehničkim nokautom. No, izgleda da će ta pobjeda biti poništena jer mu je dokazana prisutnost nedozvoljenih supstanci u organizmu, radi se o anaboličkom steroidu koji nije objavljen, ali se nalazi na popisu nedozovljenih sredstava. 

Organizacija ONE je u prošlosti bila meta kritikama jer nisu bili previše angažirani oko borbe protiv dopinga, Batura je otkrio švedski IDTM

>> VIDEO: Prva reakcija slavnih Sinkovića nakon što im je pukao nevjerojatan niz dug 12 godina: Vratit ćemo se!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije