Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANDY BARA

Hrvatski menadžer vlasnik je agencije s jednim zaposlenim. Prošle godine zaradio je impozantan novac

Lisabon: Poznati na uzvratnoj utakmici između Benfice i Dinama
Goran Stanzl/PIXSELL
13.04.2023.
u 14:21

Bara se proslavio još kao menadžer Jorge Sammira Cruz Camposa, Brazilskog Hrvata koji je imao zapaženu karijeru u zagrebačkom Dinamu, a na veliku scenu je stupio 2014. godine kada je Dani Olmo odlučio doći u Dinamo iz Barcelone i to uz njegovo posredovanje

Objavljeni su podaci o poduzećima u entitetu Republike Srpske koje bez zaposlenih, ili sa samo jednim djelatnikom posluju pozitivno, a među njima je i menadžerska agencija 'Niagara sports global menagment' iz Bosanske Gradiške. Agencija je to čiji je vlasnik poznati hrvatski nogometni menadžer Andy Bara.

Zapošljava samo jednog djelatnika, a prošle godine je zaradila oko 2,5 milijuna eura, a navedeno je da se bave ostalim stručnim, znanstvenim i tehničkim djelatnostima, piše portal Capital.ba.

Bara se proslavio još kao menadžer Jorge Sammira Cruz Camposa, Brazilskog Hrvata koji je imao zapaženu karijeru u zagrebačkom Dinamu, a na veliku scenu je stupio 2014. godine kada je Dani Olmo odlučio doći u Dinamo iz Barcelone i to uz njegovo posredovanje.

Osim toga, vodio je transfere Lovre Majera, Kristijana Jakića, a sudjelovao je i u transferu Joška Gvardiola. Pod kontrolom njegove agencije su između ostalih poznati nogometaši poput Alvara Morate, Jonathana Ikonea, Paula Onuachua, Tiemoue Bakayoka i Nacha Fernandeza, ali nikada nije htio izdvojiti svoj najbolje odrađeni posao u karijeri, jer je radio puno poslova i transfera.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije