Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filip Krušlin

Hrvatski košarkaš se vratio na Sardiniju u Dinamo

EXPA
16.11.2021.
u 20:54

"Krule se vraća na Sardiniju kako bi pojačao ekipu Demisa Cavine. Izvrstan je šuter i izvrstan branič. Zahvaljujući svojoj visini (198 cm) i fleksibiolnosti Filip može pokriti i ulogu 2 i 3," objavio je Dinamo

Hrvatski košarkaš Filip Krušlin (32) vratio se na Sardiniju potpisavši ugovor za Dinamo Banco di Sardegna (bivši Dinamo Sassati) u čijim redovima je proveo prošlu sezonu.

Krušlin je prošlu sezonu proveo u redovima Dinama, u regularnoj sezoni je imao prosjek od 9.1 koša, dva skoka i 1.5 asistencija, dok je u Ligi prvaka imao prosjek od 10.8 koševa, 2.3 skoka i 1.5 asistemcija. U doigravanju se pokazao kao jednim od ključnih Dinamovih igrača. U prvoj rundi doigravanja koja je završila ispadanjem 2-3 od Reyr Venezie imao je prosjek od 10.8 koševa.

"Krule se vraća na Sardiniju kako bi pojačao ekipu Demisa Cavine. Izvrstan je šuter i izvrstan branič. Zahvaljujući svojoj visini (198 cm) i fleksibiolnosti Filip može pokriti i ulogu 2 i 3," objavio je Dinamo.

Krušlin je karijeru počeo u Ciboni. Igrao je i za Dubravu, Dubrovnik, Bosnu, Zabok, Split i Cedevitu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije