Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi u izboru FFT-a

Kapetan vatrenih očarao igrom: Modrić je najbolji igrač SP-a

Luka Modrić Hrvatska Argentina
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
30.06.2018.
u 09:54

Uoči osmine finala gdje u nedjelju (20 sati) u Nižnji Novgorodu Dalićevi izabranici igraju protiv Danske ugledni nogometni časopis FourFourTwo izabrao je najbolje igrače prvog dijela prvenstva

Hrvatska nogometna reprezentacija jedna je od momčadi koja je ostavila najbolji dojam u prvom dijelu SP-a u Rusiji. Vatreni su natjecanje po skupinama završili sa sve tri pobjede i u drugi krug ulaze kao jedni od favorita.

Uoči osmine finala gdje u nedjelju (20 sati) u Nižnji Novgorodu Dalićevi izabranici igraju protiv Danske ugledni nogometni časopis FourFourTwo izabrao je najbolje igrače prvog dijela prvenstva.

>> Pogledajte Večernji pressing s Marijem Stanićem

Na prvom mjestu je hrvatski kapetan Luka Modrić, koji je sjajno vodio našu igru u pobjedama protiv Nigerije (2:0), Argentine (3:0) i Islanda (2:1).

"Možda više nikog ne iznenađuje što je Modrić sjajan, on je izvanredan nogometaš. No u kontekstu njegove izvrsnosti mora se razmotriti što je Modrić optužen za krivokletstvo u ožujku, nakon svjedočenja Zdravku Mamiću.

To bi za bilo koga bilo dovoljno da mu odvrati misli s nogometa, ali Modrić je nastavio kao da se ništa nije dogodilo i odveo Hrvatsku u osminu finala. Bio je dirigent ponekad neuštimanog orkestra, a  ponovno se pokazao njegov nenametljiv sjaj. Modrić je dokazao da je jedan od najvećih veznih igrača ove generacije.", piše FourFourTwo.

Luka Modrić Hrvatska Argentina
1/17

U nedjelju će biti zanimljiv dvoboj Luke Modrića i Danca Christiana Eriksena koji je na toj listi na sedmom mjestu.

Najbolji igrači SP-a u izboru časopisa FourFourTwo: 1. Luka Modrić (Hrvatska), 2. Diego Godin (Urugvaj), 3. Cristiano Ronaldo (Portugal), 4. Harry Kane (Engleska), 5. Hirving Lozano (Meksiko), 6. Isco (Španjolska), 7. Christian Eriksen (Danska), 8. Takashi Inui (Japan), 9. Aleksandr Golovin (Rusija), 10. Andre Carrillo (Peru).

 

Komentara 36

IL
ilija26
10:25 30.06.2018.

Bravo Luka

MO
modovisisajteMaraschino
10:10 30.06.2018.

što je plaćenici, niste mogli izdržati do kraja prvenstva da počnete opet pljuvati po Modriću... trebalo bi malo provjeriti novinare na čijim su platnim listama i da vidimo njihovo poštenje.

BR
Brontops
10:19 30.06.2018.

bruh - izgleda da ti je bruh (kila) naceo mozdane stanice!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije