Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tekvondo

Hrvatski borci uzeli četiri zlata, tri srebra i broncu u Ukrajini

Tekvondo (ilustracija)
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
29.03.2016.
u 07:00

Zlata su osvojili seniori Luka Horvat (Jastreb) u kategoriji do 80 kg te Toni Kanaet (-74 kg, Marjan) i Iranac u Marjanu, Ahmad Mohammadi (-87 kg).

Hrvatski tekvondaši postigli su odlične rezultate na jakom turniru G 1 serije, Ukrajina Openu u Lavovu. Zlata su osvojili seniori Luka Horvat (Jastreb) u kategoriji do 80 kg te Toni Kanaet (-74 kg, Marjan) i Iranac u Marjanu, Ahmad Mohammadi (-87 kg).

Među seniorkama prvo mjesto osvojila je Kristina Tomić iz Osvita (-49 kg). Još četiri medalje osvojile su Mateja Kunović (Banija) i ‘marjanovke’: Bruna Vuletić i Matea Jelić (srebra), te Ivana Babić broncu. 

>> Ana Taslak osvojila prvo zlato kao nova članica TKD Jastreba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije