Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Te-kvon-do

Ana Taslak osvojila prvo zlato kao nova članica TKD Jastreba

TKD Jastreb
28.02.2016.
u 21:05

Zlato za 'jastrebove' osvojila je i kadetkinja Darija Zeljko (+59), uvjerljivim trijumfom nad viceprvakinjom Europe.

Na jakom te-kvon-do turniru G 1 statusa Slovenia Open u Mariboru, mlada reprezentativka Ana Taslak (16), nositeljica svjetskih i europskih odličja s kadetskih i juniorskih prvenstava, osvojila je zlatnu medalju za TKD
Jastreb. To je bilo njeno prvo natjecanje za novi klub u koji je prešla iz splitskog Marjana.

Ana Taslak suvereno je osvojila prvo mjesto među juniorkama u kategoriji -59 kg, a zlato za 'jastrebove' osvojila je i kadetkinja Darija Zeljko (+59), uvjerljivim trijumfom 18.1 u finalu nad viceprvakinjom Europe.

Jastrebovi su osvojili i tri srebrne medalje: Tin Malečić (-45 kg) u kadetskoj, te Paola Strašćek (-49 kg) i Marko Lipovac (-49) u juniorskoj kategoriji.

>>Jastrebovi borci s 20 naslova trijumfirali na prvenstvu Zagreba

Komentara 1

IV
ivicani
11:05 17.03.2016.

Poštovani, koliko vidim u VL se samo piše o TKD Jastreb. Mislim da prijava sudu časti HND jedino može nešto promijeniti. O nepotizmu ovdje nema ni riječi. Činjenica da dva natjecatelja imaju isto prezime kao i autor ovog teksta nijee nepotizam. To je samo slučajnost, a ako nešto nije po volji čelništvu TKD Jastreb onda se piše danima. Svaka čast na objektivnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije