Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Antun Račić slavio

Hrvatski borac stigao do velike pobjede, naslov ostaje u njegovim rukama!

Zagreb: Borilački spektakl KSW 51, Antun Račić - Damian Stasiak
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
19.12.2020.
u 22:37

Kako je borba odmicala, tako je Dos Santos postajao umorniji, a Račić sve aktivniji

Hrvatski borac Antun Račić u poljskom je Lodzu stigao do jedne od najvažnijih pobjeda u karijeri! Račić je u subotu po prvi puta u karijeri obranio titulu KSW-ova prvaka u bantam kategoriji, prenosi portal Fightsite.

Nije bilo lako, Bruno Augusto Dos Santos pokazao se kao vrlo opasan suparnik. Pogotovo u prve dvije runde tijekom kojih je opasno 'uzimao leđa' Račiću, ali 30-godišnji Dubrovčanin je u najtežim trenucima pokazao je smirenost, snalažljivost i veliko srce.

Kako je borba odmicala, tako je Dos Santos postajao umorniji, a Račić sve aktivniji te je veći dio preostalih rundi kontrolirao događanja u kavezu. Nakon punih 25 minuta borbe došli smo do sudačke odluke, a ona je bila jednoglasna u korist hrvatskog borca.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
07:25 20.12.2020.

Bravo Antune!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije