Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Remizirale s Izraelom

Hrvatske vaterpolistice osvojile prvi bod na EP-u

Vaterpolistice
Foto: Goran Kovacic/pixsell
21.07.2018.
u 19:10

Izraelke su zahvaljujući boljoj gol-razlici osvojile peto mjesto i u ponedjeljak će se boriti protiv Srbije za 9. mjesto, dok će Hrvatska protiv Turske (13.30 sati) igrati utakmicu za 11. mjesto.

Hrvatske vaterpolistice osvojile su prvi bod na Europskom prvenstvu u Barceloni, odigravši protiv reprezentacije Izraela 7-7 (0-1, 1-0, 2-2. 4-4), ali nisu uspjele izbjeći zadnje mjesto u skupini A i utakmicu za 11. mjesto protiv Turske, posljednjeplasirane reprezentacije u skupini B. 

Petra Bukić i Emmi Miljković postigle su po tri pogotka, dok je jednom mrežu pogodila Tereza Balić, dok je kod Izraelki najefikasnija bila Kerem Noy sa tri gola.

U prve dvije četvrtine obje su reprezentacije postigle samo po jedan pogodak. Tek u posljednjoj četvrtini su Izraelke uspjele stvoriti dva pogotka prednosti i u posljednje tri minute ući s vodstvom 7-5. No, Tereza Balić i Emmi MIljković su bile precizne za konačnih 7-7.

Izraelke su zahvaljujući boljoj gol-razlici osvojile peto mjesto i u ponedjeljak će se boriti protiv Srbije za 9. mjesto, dok će Hrvatska protiv Turske (13.30 sati) igrati utakmicu za 11. mjesto. U ponedjeljak će biti odigrane i sve četvrtfinalne utakmice, a parovi će biti poznati po završetku današnjeg, posljednjeg kola po skupinama.

Ključne riječi

Komentara 3

DH
dalibor.hren
19:32 21.07.2018.

Bravo cure!

Avatar rubinet
rubinet
14:54 22.07.2018.

ovo je živa sprdnja..gubiti u vaterpolu ishodom 21-2.....

Avatar narozi
narozi
19:35 21.07.2018.

a opet se uporedujete sa srbima, kakve veze ima hr vp sa srbijom, nista ali eto kad smo vec to kada ce biti parada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije