Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATERPOLO

Hrvatska uvjerljivom pobjedom otvorila Europsko prvenstvo

Hrvatska vaterpolo reprezentacija
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/4
16.07.2018.
u 18:17

Ante Vukičević je s četiri gola bio najefikasniji u hrvatskoj reprezentaciji, Josip Vrlić i Maro Joković dodali su po tri, Loren Fatović dva, a Luka Lončar, Anđelo Šetka i Javier Garcia po jedan pogodak.

Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija u susretu 1. kola skupine C na Europskom prvenstvu u Barceloni svladala je Nizozemsku s 15:8 (4:2, 3:1, 4:1, 4:4).

Nakon samo četiri i pol minute igre već je bilo 4:0 za Hrvatsku, a prednost je rasla sve do sredine treće četvrtine kada je bilo 10:3. U posljednjih osam minuta pao je intenzitet igre u obrani pa je Nizozemska u tom razdoblju igre uspjela postići jednak broj golova kao i prve 24 minute.

Ante Vukičević je s četiri gola bio najefikasniji u hrvatskoj reprezentaciji, Josip Vrlić i Maro Joković dodali su po tri, Loren Fatović dva, a Luka Lončar, Anđelo Šetka i Javier Garcia po jedan pogodak. U sastavu Nizozemske je Robin Lindhout postigao tri gola, dok je još pet igrača postiglo po jedan.

U 2. kolu Hrvatska će u srijedu od 11 sati igrati protiv Turske.

Komentara 3

Avatar hladneglave
hladneglave
10:19 17.07.2018.

Bili i ostali Barakude, nije nogomet jedini sport u Hrvatskoj. Nezasluženo, niti jednom nije spomenut njihov doček a u tom smo sportu stvarno PRVACI SVIJETA !

LO
lojtra2
20:11 16.07.2018.

Bravo "Vodeni" :)

Avatar Oneill
Oneill
18:53 16.07.2018.

Nastavite kao Vazreni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije