Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 5:1

Hrvatske nogometašice poražene od Norveške

Ženska reprezentacija (1)
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/13
29.07.2013.
u 15:31

Prije odlaska na europsko prvenstvo nogometašice izbornika Ivice Milkovića održale su trening na igralištu Botinca, člana Prve zagrebačke nogometne lige.

Ženska nogometna reprezentacija Hrvatske do 17 godina pobijeđena je u prvoj utakmici svoje skupine na europskom prvenstvu u Estoniji od Norveške sa 1:5.

Norvežanke su postigle u prvih dvadeset minuta tri pogotka, a u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena smanjila je Lorena Balić.

U nastavku smo primili još dva pogotka. Hrvatska je igrala u sljedećem sastavu: Sabo, Tomić, Šegota, Mihić, Balić, Kristić, Kunštek (Buljević), Pezelj, Maltašić, Dokuzović (Schafer-Hansen), Devčić (Zrno). Sljedeću utakmicu igramo protiv Rumunjske.

Prije odlaska na europsko prvenstvo nogometašice izbornika Ivice Milkovića održale su trening na igralištu Botinca, člana Prve zagrebačke nogometne lige.

 - Botinec ima jedno od boljih amaterskih igrališta u Zagrebu i zato smo se odlučili odraditi trening upravo u ovom novozagrebačkom naselju. Djevojke su bile sjajno primljene, a domaćin nam je osigurao sve potrebno za održavanje kvalitetnog treninga - rekla je Marija Damjanović, izbornica seniorske reprezentacije.

Djevojke je u Botincu uoči puta pozdravio i Zorislav Srebrić, glavni tajnik Hrvatskog nogometnog saveza.

 - Nadam se da je ovo početak jedne dobre suradnje između HNS-a i Botinca. Tko zna, možda jednom ovdje dođe trenirati i seniorska ženska reprezentacija - zaključila je Marija Damjanović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije