Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za EP

Hrvatske košarkašice u gostima pobijedile Letoniju

košarkaška lopta
Foto: Igor Šoban/Pixsell
14.11.2019.
u 23:47

Kod Hrvatske je briljirala Ivana Dojkić s 27 koševa, 6 trica, 8 asista i 5 skokova, Ivana Tikvić je dodala 15, a Ana-Marija Begić 13 koševa

Hrvatske košarkašice pobjedom su počele kvalifikacije za Euro 2021 u skupini I pobijedivši u Rigi Letoniju s 83-65.

Bila je to uvjerljiva izvedba hrvatskih košarkašica, koje su u gostima bile bolje od vrlo jake selekcije, koja je, za razliku od Hrvatske, igrala na prošlom Eurobasketu.

Kod Hrvatske je briljirala Ivana Dojkić s 27 koševa, 6 trica, 8 asista i 5 skokova, Ivana Tikvić je dodala 15, a Ana-Marija Begić 13 koševa. Letonke je predvodila Elina Dikaiolaku sa 17 poena. 

Hrvatsku u nedjelju u Zaboku očekuje sraz s najvećim konkurenticama Njemačkom, koja je u drugom dvoboju skupine demolirala kod kuće Sjevernu Makedoniju sa 105-40. 

Pobjednik naše skupine ide izravno na Eurobasket.

Ključne riječi

Komentara 1

SV
svitilnik
23:59 14.11.2019.

Bravo naše djevojke. Pratimo vas. Samo igrajte punoga srca, bez straha. Volimo vas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije