Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP Katar

Hrvatska ženska reprezentacija na SP-u u ultramaratonu osvojila peto mjesto

Ultramaraton
Foto: Dragan Janković/AK Sljeme
22.11.2014.
u 13:58

U utrci su pobijedile trkačice iz Velike Britanije s rezultatom 22:56:27 a ispred naše reprezentacije još su utrku završile završile reprezentativke Japana koje su osvojile drugo mjesto, Rusije i SAD-a.

Hrvatska ženska reprezentacija u sastavu Veronika Jurišić, Marija Vrajić Trošić i Antonija Orlić u petak je u disciplini 100 kilometara na Svjetskom prvenstvu u ultramaratonu u Dohi u Kataru dotrčala do petog mjesta s rezultatom 25:41:40.

U utrci su pobijedile trkačice iz Velike Britanije s rezultatom 22:56:27 a ispred naše reprezentacije još su utrku završile završile reprezentativke Japana koje su osvojile drugo mjesto, Rusije i SAD-a.
Pojedinačno je među našim trkačicama najbolja bila Veronika Jurišić koja je utrku završila s rezultatom 7:51 i ostvarila sedmi najbolji ženski rezultat u utrci.

U utrci su još sudjelovali Nikolina Šustić koja nije završila utrku i Robert Radojković koji je kao jedini hrvatski muški predstavnik 100 kilometara istrčao za 7 sati i 24 minute.

Komentara 1

Avatar Burviles
Burviles
15:43 22.11.2014.

čestitke ovoj vanserijskoj ekipi,nadam se da će se i grad zagreb isprsiti s nekakvom adevatnom nagradom i prijemom jer je ovo rezultat koji može ostvariti ekipa koja to radi iz srca.Moj naklon do poda !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije