Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOEFICIJENT

Hrvatska zahvaljujući Dinamu blizu dva kluba u Ligi prvaka!

Nenad Bjelica Fenerbahce Dinamo
Foto: Reuters/Pixsell
01.12.2018.
u 22:15

Hrvatska je trenutačno na 16. mjestu s 26.125 bodova, dok posljednje, 15. mjesto, koje donosi dva predstavnika u kvalifikacijama, drži Švicarska s 26.300 bodova.

Dinamovi rezultati u Europi mogu jako razveseliti i ostale klubove iz naše lige, pogotovu one koji se bore za vrh i izlazak u Europi. Jer, hrvatski je koeficijent znatno porastao te smo na pragu osvajanja i drugog mjesta u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Hrvatska je trenutačno na 16. mjestu s 26.125 bodova, dok posljednje, 15. mjesto, koje donosi dva predstavnika u kvalifikacijama, drži Švicarska s 26.300 bodova.

U slučaju da Dinamo protiv Anderlechta osvoji bod, hrvatski će koeficijent narasti za 0,250 bodova te će biti veći od švicarskoga, uz uvjet da Juventus pobijedi Young Boyse te da Ludogorec bude bolji od Züricha, koji je već osigurao šesnaestinu finala i da u tom nastavku natjecanja ne bude bolji od Dinama.

>> Pogledajte što je Nenad Bjelica rekao nakon povratka iz Turske

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
22:24 01.12.2018.

Sram vas bilo Šukeri i Mamići. Ovako muićiti orjunu i crvene fašiste!

AL
Allcoment
22:36 01.12.2018.

Eto ja uporno neumorno objašnjavam svojim rodjacima tovarima da se vesele hrvatskim klupskim uspjesima al ne radje torca djeca orjunasa navijaju za zvezdu neg dinamo, simbol otpora yugi i simbol hrvatske svaka cast normalnim al u manjini su znam dalmatinac sam al u zg-u sam od 91-ve a mama mi slavonka otac ubijen u ratu(pukovnik) naučila me da se dinamo voli svom dusom svojom mada je bila ljuta kad me vidila u novinama a ja u kavezu u ST-u a sedmi osnovni hahha joj kako smo mi svi neslozni a toliko žrtve smo dali da smo jedno da smo dva prsta jedne ruke a ne mi slušamo vladu i mrzimo se ma.fuj smo jadna nasa silovana

ZE
zekinho
10:48 02.12.2018.

Tovari bi naravno i tad bili principijelni i odustali od natjecanja koje su im donijeli zagrebački plavi ( u slučaju da kojim čudom ne ispadnu iz lige tj. uguraju se medu putnike u europska natjecanja)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije