Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA EURO

Mladi vatreni razbili San Marino uz tri gola Jakoliša

Mlada reprezentacija
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/13
08.11.2017.
u 16:40

Sljedeću utakmicu U-21 reprezentacija Hrvatske odigrat će 13. studenoga u Solunu protiv selekcije Grčke.

U utakmici 4. kola I kvalifikacijske skupine za odlazak na Euro koje će se  2018. igrati  u Italiji i San Marinu U-21 reprezentacija Hrvatske pobijedila je San Marino sa  5:0 (1:0).

Nakon tri uvodne pobjede protiv vršnjaka iz Moldavije, Bjelorusije i Češke odabranici izbornika Nenada Gračana u srijedu su po kišovitom vremenu i teškom terenu na stadionu Radnika u Velikoj Gorici očekivano pobijedili najslabiju reprezentaciju u skupini San Marino.

Mlada reprezentacija
1/13

Unatoč velikoj terenskoj premoći  i apsolutnoj dominaciji naši mladi reprezentativci tek su u posljednjoj minuti prvog dijela uspjeli postići pogodak poslije solo akcije centrafora Marina Jakoliša koji se s desne strane s loptom probio u kazneni prostor San Marina i neobranjivo pogodio suprotni kut gola gostiju.

Vodstvo je dalo novi polet našoj reprezentaciji koja je u drugom dijelu pored četiri pogotka stvorila još nekoliko izglednih prigoda za postizanje pogotka. U 60. minuti Petar Bočkaj je preciznim udarcem po travi poslao loptu u mrežu, a na 3:0 povisio je Jakoliš koji se odlično snašao u petercu gostiju i iz blizine pogodio mrežu gostiju. Vođa napada naše reprezentacije Jakoliš u 80 minuti odlično reagira na centaršut Sose i glavom postiže svoj treći pogodak na utakmici. Konačni rezultat postavlja u trećoj minuti sudačke nadoknade Josip Brekalo koji poslije solo prodora po peti put šalje loptu u mrežu i postavlja konačni rezultat utakmice u kojoj su naši mladi igrači imali 79 posto loptu u svom posjedi, a gosti iz San Marina stvorili su samo jednu prigodu za gol ali je i nju obranio svojom jedinoj intervencijom na utakmici naš vratar Josip Posavec. 

Golove za Hrvatsku postigli su: 1:0 Marin Jakoliš (45), 2:0  Petar Bočkaj (60), 3:0 Marin Jakoliš (69), 4:0 Marin Jakoliš (80), 5:0 Josip Brekalo (90+3)

Na čelu skupine I su reprezentacije Hrvatske i Grčke sa po maksimalnih 12 bodova, Bjelorusija ima 7, Moldavija 3, Češka 1, a San Marino je bez bodova.

Sljedeću utakmicu U-21 reprezentacija Hrvatske odigrat će 13. studenoga u Solunu protiv selekcije Grčke.

Komentara 4

DA
dado56
19:36 08.11.2017.

Bilo je 5-0 ... do 45 se san marino dobro u bunkeru branio... Brekalo-Bockaj dva opasna krila... Jakolis dobar egzekutor Sunjic odican zadnji vezni.. Sve u svemu se ne moramo brinut za buducnost HR nigometa!!!

DA
dado56
19:38 08.11.2017.

Da bockaj bi mogao biti top... lijeva noga ulazi sa desne strane jak u duelu prirodna snaga udarac jako podsjeca na miki rapaica ...

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
18:12 08.11.2017.

Bočkaj će biti još pravi HIT u HRVATSKOJ REPREZENTACIJI.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije