Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobijedili i blato

Hrvatska u velikoj drami s 20:19 bila bolja od Malte

Ragbi
Večernji list | rugby.hr
27.10.2012.
u 21:41

Maltežani su pred kraj bili bolji, smanjili su na 20:19, no iz kaznenog udarca po sredini s 10-ak metara Holloway je promašio pobjedu.

Hrvatska ragbijaška reprezentacija u 1. je kolu Skupine 2A Europskog kupa nacija s 20:19 (13:6) u Makarskoj pobijedila Maltu. Po vrlo blatnjavom terenu Maltežani su poveli 6:0, no naši su polaganjem Jurišića i pretvaranjem Ayouba poveli 7:6. Do kraja poluvremena australski Hrvat Ayoub još je realizirao i dva kaznena udarca za vodstvo 13:6. U 47. minuti gosti su smanjili na 13:11, no preko Buzova i Ayouba naši minutu kasnije dolaze na 20:11. Do kraja su Maltežani bili bolji, smanjili su na 20:19, no iz kaznenog udarca po sredini s 10-ak metara Holloway je promašio pobjedu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije