Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE DOBRO KRENULO
Povratak na članak

Poraz na startu priprema, Slovenci nadigrali Hrvatsku i bez Dončića

Jedan od najboljih košarkaša svijeta Luka Dončić riječku je utakmicu gledao s klupe uživajući u šuterskoj večeri svojih suigrača koji su gađali trice za 50 posto.

Komentari 4

LI
linkser2
09:09 17.06.2021.

Ajmo biti realni i reći da bez Bogdanovića, Šarića i Simona smo teški prosjek!! Nema tu iznenadjenja, svatko nas može dobiti.. pa šta očekujete od Šakića, Jurdana, Mustapića,Marčinkovića... teški skromni prosjek!!!

VL
BA
Barbasmora
18:33 17.06.2021.

Ma nemaju zlovenci pojma o pojmu! Razbit cemo ih ko kantice!! Ovaj naduvani Luka ce zapamtit Croatske reprezentante!

VL
CR
Crash2422
00:34 17.06.2021.

Triba bit posten i rec da su nama falili Bogdanovic, Zubac, Saric, Zizic,Mavra, Simon, Kruslin, dakle cila prva petorka..

VL
PP
Pucvala_premium.2
22:55 16.06.2021.

Nema veze mi cemo njih u skijanju pobijedit

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.