Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljednje vijesti iz Brazila

Nekoliko stotina navijača bodrit će naše igrače i u Manausu

Mario Mandžukić
Foto: HNS
1/15
18.06.2014.
u 23:13

U slučaju neriješenog ishoda Hrvatskoj će u posljednjem kolu u skupini trebati pobjeda nad Meksikom s dva pogotka razlike

Hrvatsku danas očekuje susret drugog kola skupine A protiv Kameruna. Bit će to ogled dvaju poraženih momčadi u prvom kolu, a nakon jučerašnjeg remija Brazila i Meksika (0:0) jasno je da bi novi poraz značio eliminaciju sa SP-a.

U slučaju neriješenog ishoda Hrvatskoj će u posljednjem kolu u skupini trebati pobjeda nad Meksikom s dva pogotka razlike.

Prema prognozama izabranike Nike Kovača u Manausu će zateći teški vremenski uvjeti, velika vrućina i vlaga koja bi mogla doseći 90 posto. U takvoj situaciji neće biti lako stići do prve pobjede na SPu nakon 12 godina! Vatreni su tada u japanskom Ibarakiju slavili protiv Italije 2:1 pogocima Olića i Rapajića.

Sjajna vijest za Kovača svakako je povratak u momčad Marija Mandžukića koji je odradio suspenziju, a spremni bi trebali biti i Luka Modrić te Danijel Pranjić.

S druge strane izbornik Kameruna Volker Finke nada se da će moći računati na najveću zvijezdu Samuela Eto'oa koji ima teškoća s ozljedom koljena.

>>Kako će proći Hrvatska u paklu Manausa protiv Kameruna?

>>Evo kako sve Hrvatska može proći skupinu!

Komentara 39

SA
SI aka SI
11:02 18.06.2014.

u tih 12 godina nisu padali ni tada slabašni Ekvador, niti Japan, Australija, a Italiju smo dobili uz izdašnu pomoć suca. Ali, ova momčad je neusporedivo močnija od momčadi iz 2006, a pogotovo one iz 2002. Jedina poveznica je taj teret i imperativ da se napokon nekoga pobjedi. Ako nećemo Kamerun koji je u dugom negativnom nizu i objektivno najslabija momčad naše grupe, onda stvarno najbolje da idemo kući

L0
luena 01
21:31 18.06.2014.

Sve dok ne moraju plivati da bi dosli do lopte nebi smjelo biti nikakva prepreka... I drugi su igrali po najvecoj kisi na ovom SP-u.....

Avatar Luring
Luring
21:52 18.06.2014.

Idemo na pobjedu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije