Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što vi mislite?

Kako će proći Hrvatska protiv Kameruna na Amazonia Areni?

Brazil - Hrvatska
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
18.06.2014.
u 09:45

Ishod utakmice prognozirajte u našoj anketi!

Hrvatska će se u ponoć po hrvatskom vremenu u Manausu sučeliti Kamerunu u još jednoj povijesnoj utakmici. Za prolaz u osminu finala može biti dovoljan i neriješen ishod, ali onda će izabranici Nike Kovača u posljednjem kolu morati savladati Meksiko s većom razlikom pogodaka.

S obzirom na dosad viđeno u Brazilu, Hrvatska će krenuti po pobjedu nad Kamerunom, a posao će joj otežati i teški vremenski uvjeti u Manausu - velika vrućina i vlaga. No, dobra vijest je što će Kovač na raspolaganju imati i Mandžukića te Pranjića.

Stoga nas zanima što vi mislite kakav će biti ishod utakmice? Prognozirajte u našoj anketi!

Također, svoje komentare slobodno možete ostaviti ispod teksta.

>>Evo kako sve Hrvatska može proći skupinu!

>>Evo zašto će Hrvatska dobiti Kamerun

Ključne riječi

Komentara 7

CO
cokta
13:26 18.06.2014.

Recept vrlo jednostavan: Konacno pokazati MUDA!!! Konacno vjerovati sebi i svojim mogucnostima! Konacno se rijesiti te balkanske naravi,kada damo gol igrati dalje kao da se nista nije dogodilo

DU
Deleted user
14:07 18.06.2014.

Kako ce proci ? pa fino, pobijede Kamerun i prodju, Naprijed Hrvatska

DU
Deleted user
11:24 18.06.2014.

Kovac je jedno umisljen tip isto kao i Bilic , staviti Jelavica ispred Eduarda se jednostavno zove neznanje , ista je stvr sa Pletikosom . ustvari cudno je to u sportu , on nicim nije zasluzan za odlazak na svjetskosko prvenstovo , dostao je na gotovo i sad ce taj uspjeh da upropasti . Brozovic je ekonomski faktor , Jedan Kovacic je uspio da se nametne u Italijanskoj ligi , a Brozovic kod prevaranata Mamica . E sad mu treba podici cijenu naravno ! Ali on nije tako los igrac , ali Kovacic je bolji , medjutim citav svijet se cudi postavljanju Jelavica i Pletikose , nikom nije jasno osim Kovacu , znaci objektivno receno Kovac je taj koji je prokocako osminu finala !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije