Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utakmica 3. kola
Povratak na članak

Hrvatska u kvalifikacijama za EP pobijedila Bugarsku 93:74

Posebno je se istaknula kapetanica Ana-Marija Begić koja je postignula 27 koševa, ali imala i 10 skokova. Double-double učinak je imala i Patricia Bura s 19 poena, 11 skokova i 4 blokade.

Komentari 1

Avatar istrazitelj
istrazitelj
22:59 27.11.2022.

Čestitke curama na pobjedi. Odigrale u skladu svojih mogućnosti i naših očekivanja. Problem je upućenost novinara u sport o kojem piše. Razmišljanje o "minimalnoj pobjedi" u Beogradu je teška nebuloza. Isto je i sa očekivanjem "minimalnog poraza". Svaki poraz saa manje od 20 poena razlike će biti suuuuper uspjeh. Kada se čitaju prijašnji članci ovog novinara, sve je jasno. Čovjek se ne razumije u sport, pogotovo u žensku košarku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.