Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODRAĐENA POBJEDA

Hrvatska u Gružu svladala Grčku

Andro Bušlje
Slavko Midžor | 24sata
03.07.2010.
u 14:12

U zaostalom susretu 6. kola Svjetske lige vaterpolisti Hrvatske su svladali Grčku sa 10:6 i tako potvrdili prvo mjesto u skupini Europa 2.

Hrvatska je u Dubrovniku otišla na osjetniju prednost u drugoj četvrtini, a na poluvrijeme s vodstvom 5:2. Grci su dobar posao napravili u trećoj dionici smanjivši na 6:5, ali sa 4:1 u posljednjoj četvrtini izabranici Ratka Rudića osiguravaju pobjedu.

Najbolji u hrvatskom redovima bio je Andro Bušlje s tri pogotka, dok je Josip Pavić upisao devet pobjeda, a kod Grka su Mourikis i Bristianos upisali po dva gola.

Svjetska liga, 6. kolo:

Hrvatska - Grčka 10:6 (2:2, 3:0, 1:3, 4:1)

Hrvatska: Nižić, Lončar, Perić, Krapić 2, Paškvalin, Karač 2, Marković, Bušlje 3, Bebić, Muslim 1, Buljubašić 1, Obradović 1, Pavić 9 obrana

Grčka: Mylonakis, Papadogkonas 1, Miralis, Delakas, I. Fountolis 1, Vlahopoulos, G. Fountolis, Mourikis 2, Bristianos 2, Gounas, Kolomvos, Tsalkanis 5 obrana, Galanidis 2 obrane

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije