Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA SP

Hrvatska traži utješnu pobjedu u Mađarskoj

Hrvatska košarkaška reprezentacija
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/3
25.02.2019.
u 07:00

Bez obzira što ni oni više ne mogu na SP, Mađari će nastojati pobijediti. Željet će to silno i njihov izbornik, rođeni Dubrovčanin Stojan Ivković.

Nakon bolnog poraza od Poljske u Varaždinu, s kojom su se ugasili i teoretski izgledi Hrvatske da izbori vizu za košarkaški SP, Anzulovićeve izabranike danas u Szombathelyju (18.30) čeka posljednja utakmica kvalifikacija.

Kako će biti igrati takvu utakmicu - kad je poznato da je misija neuspjela - pitali smo centra Miru Bilana? Doduše, u igri su neki sitni bodovi za svjetsku rang-listu, koja je pak važna za moguću pozivnicu za kvalifikacije za OI u Tokiju.

- I da nisu ti bodovi u igri, mi predstavljamo Hrvatsku i moramo ići pobijediti, a neka nakon toga Savez, kada bude poznato s kim ćemo biti u kvalifikacijama za Eurobasket, odluči hoće li ići u značajno podmlađivanje ili ne. Možda bi bilo bolje da se prilika pruži mladima.

Bez obzira što ni oni više ne mogu na SP, Mađari će nastojati pobijediti. Željet će to silno i njihov izbornik, rođeni Dubrovčanin Stojan Ivković.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije