Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVO JOJ NIJE PRVI PUT
Povratak na članak

Hrvatska sutkinja svjedočila kako je Anita završila na dnu bazena: 'Nije lako podignuti tijelo bez svijesti'

- Ne razumijem odluku njezine trenerice da Anita ipak nastupi. Ako ovo nije dovoljna opomena, ne znam što bi se još trebalo dogoditi. Da se mene pita, Anita se više nikad ne bi natjecala - rekla je sutkinja Iva Šimenc.

Komentari 4

DU
Deleted user
16:08 23.06.2022.

Bolje da nastupi Lia Thomas. Ove žene koje su stvarno žene padaju u nesvjest u bazenu, bez veze. Uopće nisu moderne. Živio drug Brandon.

VL
RA
radolizem
15:42 23.06.2022.

Ovo o čemu govori sutkinja Iva Šimenc u stručnom se smislu zove - nesvijest u naporu ili sinkopa u opterećenju. Dakle, riječ je o sinkopi.

VL
RA
radolizem
15:24 23.06.2022.

Srećom, ne pita se Iva Šimenc već liječnik

VL
RA
radolizem
15:23 23.06.2022.

Nije trenerica odlučila da nastupi bez da je liječnički tim dopustio

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.