Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska prijavila FIS za nedemokratske izbore
Povratak na članak

Hrvatska se javno usprotivila švedskom multimilijarderu, hoće li zbog toga biti kažnjena?

Nama ne preostaje ništa drugo nego se nadati da zbog ovoga Hrvatska neće biti kažnjena. I da nam neće biti oduzeta i ženska utrka, nakon što je ukinuta muška sljemenska utrka Svjetskog kupa.

Komentari 9

DU
Deleted user
09:09 22.06.2022.

Ako si milijarder ni nebo ti nije granica ne postoji da osoba na svijetu niti politika a bi medij koji če ti se usprotiviti

VL
Avatar Drpimir Kradezejčić
Drpimir Kradezejčić
08:54 22.06.2022.

Kamo sreće da je ukinu. Za Snježnu kraljicu žrtvovana je Cibona i dva teniska turnira. A moralo se znati da je neodrživa dugoročno i da bez Kostelića nema smisla.

VL
DM
drazen.muhvic
11:40 22.06.2022.

Znači čovjek je pokušao spasiti amazonsku prašumu (uspio jedan dio) i zbog toga je kriv??? Da barem dođe k nama, kupi Hrvatske šume i zaustavi ogoljavanje naše domovine...

VL
ZO
zoranos
10:41 22.06.2022.

Ček malo-jedna opcije i mogućnost da se zaokruži damo da - a dobio je 70 od 117 ili koliko ono? Sorry onda ipak postoji i druga opcija koja očito nije prošla!

VL
DU
Deleted user
09:41 22.06.2022.

Zvonimr bi Vedranu mogao dati savjet i premda je vjerojatno u pravu, pol. nije mudro istrčavati pred rudo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.