Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srebrić nije bio iskren

Hrvatska s Gruzijom mora igrati u Poljudu

Zorislav Srebrić
Tino Jurić
29.03.2011.
u 20:54

Još od kraja listopada znalo se da Hrvatska taj lipanjski dvoboj protiv Gruzije ne može igrati u Zagrebu zbog koncerta Bon Jovija.

Opet su došli s figom u džepu. Zorislav Srebrić velikodušno je prije desetak dana na primanju kod dogradonačelnice Splita Anđelke Visković predložio da se u Poljudu 4. lipnja u sklopu kvalifikacija za odlazak na Prvenstvo Europe 2012. godine odigra utakmica Hrvatske i Gruzije. Split je prije dva dana pozitivno odgovorio, izrazio spremnost da ugosti Hrvatsku u utakmici koja će, sada je jasno, biti ključna za razvoj situacije u našoj skupini. Četrnaest godina Hrvatske nije bilo u Splitu u kvalifikacijskim utakmicama, nije povratak "kockastih" u Poljud tek obična stvar.

– Nudimo vam da Hrvatska igra u Poljudu – kazao je, među ostalim, Srebrić na sastanku s dogradonačelnicom.

Ali, Srebrić prema Splitu nije bio iskren. Kada je dolazio na sastanak, u svojoj velikodušnoj ponudi "zaboravio" je jedan važan detalj. Tipično "srebrićevski". Med i mlijeko u potocima, a iza uvijek postoji nešto...

Još od kraja listopada znalo se da Hrvatska taj lipanjski dvoboj protiv Gruzije ne može igrati u Zagrebu. Naime, tada je objavljeno da će na Maksimiru 8. lipnja svoj veliki koncert u sklopu europske turneje održati Bon Jovi, a pozornica od 2730 metara aluminija postavljat će se barem deset dana. Usto, bend će na Maksimiru tri dana imati probe. Ulaznice, njih 30 tisuća, puštene su u prodaju 5. studenoga.

Moglo se već tada govoriti o domaćinstvu, ne bi bilo prerano, premda ni u ožujku nije bilo kasno. Ali, iskrenost i rečenicu "ne možemo u Zagreb, Maksimir je zauzet i mi bismo rado igrali u Splitu" nitko Srebriću ne bi zamjerio. Ovako ostaje gorak okus prešućivanja bitnog detalja da "kockasti" nemaju gdje igrati. Nema veze, to ide njemu na dušu, a Split će biti pravi domaćin Hrvatskoj.

Stožer i igrači su složni, barem tako istupaju prema javnosti, da se igra u Poljudu, njima ne smeta priča o "ukletom stadionu" na kojem Hrvatska još ne zna za pobjedu. Gruziju ionako moraju pobijediti, Temuri Ketsbaia u Splitu mora pasti. Jer, bude li drukčije, svi će biti u istom statusu kakav sada ima Poljud...

Komentara 15

Avatar feudalac
feudalac
22:04 29.03.2011.

Gdje su najbolje akcije? I u ugostiteljskim objektima u samom centru grada mogu se pronaći akcijske ponude! Primjerice, slastičarnica Dizzies u Tkalčićevoj ulici nudi bilo koju kavu i palačinku po akcijskoj cijeni od samo 15 kuna! Inače, samo palačinka stojiji 12 kuna. Lokal Baza kavu s mlijekom i Coca-Colu nudi po posebnoj cijeni od 17 kuna. Unatoč visokim cijenama napitaka, u ugostiteljskim objektima u trgovačkim centrima mogu se naći i povoljnije ponude. Primjerice, Funktion bar trenutačno ima akciju kave s mlijekom i Coca-Cole za 22 kune. Ušteda je znatna ako se uzme u obzir da je redovita cijena kave s mlijekom 11 kuna, a kola stoji 16 kuna. Započnite dan na zdrav način! Lokal Meet&Eat u trgovačkom centru Westgate u svojoj posebnoj ponudi nudi kavu s mlijekom i cijeđeni svježi sok od naranče za samo 11 kuna! Bowling centar ne posustaje s akcijama, pa tako posjetiteljima nude kavu i Coca-Colu za 15 kuna. Da kavu možete popiti sa sokom umjesto s vodom i pri tome ne bankrotirati pokazao je lokal Lui Cafe u Westgateu. U ponudi nude kavu te po izboru sokove Cappy, Pago, Fanta ili Orangina za 16 kuna. Kava u kombinaciji s Cocktom stoji 15 kn, a s Cedevitom ili ledenim čajem 14 kuna. Omiljeno mjesto za one koji vole svježe i zdravo isto tako nudi zamamnu ponudu. Kupite li dvije kave s mlijekom, ukusan kroasan dobivate za samo jednu kunu! Ovakvim ponudama doista je teško odoljeti.

PR
pravaistina88
22:09 29.03.2011.

krenem čitat tekst, dođem do pola prve rečenice i onda skužim da... u životu trenutno imam otprilike 47 važnijih stvari nego baviti se pseudoekskluzivama Ozya Maršića i verbalnim isprcima Zokija Srebrića i homića Markovića. Zapravo, kad bolje razmislim, ove dvijeje uzalud potrošene minute života debelo ću žaliti na smrtnoj postelji!

Avatar Castro
Castro
10:40 30.03.2011.

flame@ i tamo bi svi bili isto prihvaceni kao HRVATSKI REPREZENTATIVCI , u splitu to dijele na zagrepcane, svicarce, posavljake....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije