Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BROJNA PITANJA
Povratak na članak

Hrvatska reprezentacija zbog korone može ostati bez Olimpijskih igara! Evo što se treba dogoditi

Pitanje u Hrvatskoj je već otvoreno na primjeru vaterpolista koje u veljači u Nizozemskoj čeka olimpijski kvalifikacijski turnir s kojeg mogu otpasti – i tako ostati bez nastupa u Tokiju – dogode li se u sastavu samo trojica pozitivnih na COVID-19.

Komentari 3

HR
hr76
20:31 14.01.2021.

Glagol "treba" u naslovu bi se trebao zamijeniti s "može, ali nadamo se da se neće dogoditi". Inače ispada kao da ne želimo u Tokio. A želimo.

VL
Avatar odvratni_ZG_kurir
odvratni_ZG_kurir
21:07 13.01.2021.

Neka se odgode Olimpijske igre! Svijet je postojao prije Olimpijskih igara i svijeta će biti ako se Olimpijske igre otkažu. Ni ovo Svjetsko prvenstvo u rukometu moglo se i trebalo se otkazati. Svijet bi to isto preživio. Ovako će biti jedno natjecanje koje će u najmanju ruku biti upitno. Što ako se dogodi da jedna od momčadi svjetskog prvenstva u sredini natjecanja mora odustati zbog korone u momčadi??? Što ako takvih momčadi bude više? Tko će igrati otakmic? Mustafa i drugi potpomognuti možda danskim sucima?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.