Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA IH TRENING

Hrvatska reprezentacija stigla u Manaus

Hrvatska reprezentacija
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
17.06.2014.
u 20:18

Izabranici Nike Kovača večeras po našem vremenu odradit će još jedan trening nakon čega će se izbornik obratiti javnosti i prenijeti dojmove momčadi

Hrvatska nogometna reprezentacija sretno je stigla u Manaus gdje će sutra odigrati utakmicu drugog kola Svjetskog prvenstva protiv Kameruna.

Izabranici Nike Kovača večeras po našem vremenu odradit će još jedan trening nakon čega će se izbornik obratiti javnosti i prenijeti dojmove momčadi.

U momčad će se protiv Kameruna vratiti Mario Mandžukić koji je odradio suspenziju zbog crvenog kartona, a prema najavama od prve minute trebao bi u igri biti Sammir. Mateo Kovačić vjerojatno će biti zamijenjen jer nije ostavio dobar dojam u utakmici s Brazilom.

>> Iza Mandžukića trebao bi djelovati Sammir, Vukojević i Dudu opet nisu u prvom planu

Komentara 2

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
20:38 17.06.2014.

Ako Lovren i Ćorluka nakon treninga odu na kupanje, nek obvezno ponesu gaće. Navodno ima piranja u Manausu...

OB
Objektivno...
07:10 18.06.2014.

Žiku Vidu... sad kad on ode na kupanje pa ga sakrije listom od - masline

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije