Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport reprezentacija

Evo koliko stoje ulaznice za Grčku i kako možete do njih

Ulaznice je moguće putem interneta kupiti na portalu za ulaznice od petka 20. listopada do srijede 8. studenoga u 12.00 sati uz napomenu da jedna osoba može kupiti najviše četiri (4) ulaznice.
20. listopada 2017. u 13:26 1 komentara 4182 prikaza
Hrvatska
Foto: Igor Kralj/Pixsell

Od danas su u prodaji ulaznice za prvu utakmicu dodatnih kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji između Hrvatske i Grčke koja će se 9. studenoga  u 20.45 igrati na stadionu u Maksimiru.

Michael Skibbe Predstavljamo Skibbea Grčki izbornik ima manje trofeja od Čačića, a hrvatski klub priuštio mu je brodolom

Hrvatski će nogometaši u dvije utakmice protiv Grčke pokušati deseti put izboriti plasman na veliko natjecanje, a svoje peto svjetsko prvenstvo.

Hrvatska
1 / 19
Ukrajina - Hrvatska

Ulaznice se mogu od danas kupiti preko interneta, a od 6. studenoga to će se moći i na blagajnama stadiona Maksimir od 12.00 do 18.00 sati i to po cijenama od 200 kuna za tribinu Zapad dolje, 100 kuna za tribinu Istok te 60 kuna za tribinu Sjever dolje.

Ulaznice je moguće putem interneta kupiti na portalu za ulaznice od petka 20. listopada do srijede 8. studenoga u 12.00 sati, uz napomenu da jedna osoba može kupiti najviše četiri (4) ulaznice.

Kupac ulaznica putem interneta mora biti hrvatski državljanin, a osim svojih podataka, kupac je dužan dati i podatke o drugim gledateljima za koje kupuje ulaznice, pri čemu ostali gledatelji ne moraju biti hrvatski državljani.

Anastasija Gizerskaja Vruća Anastasia Navijači oduševljeni! Seksi kraljica Instagrama čeka nas u Rusiji Mehmed Baždarević Mehmed Baždarević Hrvatska je kvalitetnija od Grčke, ali za prolaz će morati igrati najbolje Slavlje Hrvat u Kijevu Dodatne kvalifikacije Hrvatska i Grčka dogovorile datume odigravanja utakmica
Dario Almesberger
Stručnjak za obnovu otkrio koja bi zagrebačka bolnica izdržala jači potres: Sve druge bi se srušile
Boris Miletić
INTERVJU
„Čovjek koji prestane biti čovjek, izgubio je smisao“
  • perri:

    Zanimljivo! Od 20.listopada do 8.listopada! Kaj 8.listopada 2018.? Pa kaj ta utakmica nije ove godine?