Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vratili se vatreni

Igrači brzo odjurili u autobus i razočarali navijače koji su skandirali Kovaču

hrvatska
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/13
25.06.2014.
u 15:15

Danijel Pranjić bio je jedan od rijetkih koji je stao pred mikrofone i jedino što je rekao bilo je da im je žao te da ih je prvi gol protiv Meksika iznenadio.

Hrvatska reprezentacija vratila se sa Svjetskog prvenstva u Brazilu, a sa sat i pol zakašnjenja, nešto iz 13 sati, zrakoplov sa igračima i stožerom sletio je u zagrebačku zračnu luku.

Na Plesu ih je dočekalo dvjestotinjak ljudi i djece u navijačkim dresovima, među kojima su bili i članovi obitelji. Kad su ih vidjeli krenulo je navijanje, pjesma i skandiranje Niki Kovaču.

- Dečki su tempirali povratak tako da kući dođu na Dan državnosti - zafrkavala su se trojica navijača iz Dugava.

Danijel Pranjić bio je jedan od rijetkih koji je stao pred mikrofone i jedino što je rekao bilo je da im je žao te da ih je prvi gol protiv Meksika iznenadio. Gordon Schildenfeld je pak dodao:

- Zbog ovog dočeka sada nam je malo lakše.

Sammir i Eduardo nisu doputovali s reprezentacijom, a Pletikosa, Perišić i Rebić zbog kašnjenja leta odjurili su na zrakoplov za Split.

Neki igrači brzo su potpisali autograme i odjurili u autobus. Policija je osigurala prolaz, a navijači su razočarani otišli kući jer su dva sata čekali da ih vide.

Nakon spektakularnog otvaranja s Brazilom i povijesno visoke pobjede nad Kamerunom, Meksikanci su potopili Hrvatsku te ostaje gorčina i dojam da je reprezentacija s igračima koji imaju važne uloge u najjačim europskim momčadima mogla postići više.

- Moja savjest je čista. Radili smo ono što smo si zacrtali. U prve dvije utakmice pokazali smo moderan nogomet. Jedino u utakmici s Meksikom nismo bili onakvi kako smo zacrtali. Imali smo 90 minuta i nismo željeli rano gubiti već smo držali nulu - kazao je izbornik Niko Kovač prije povratka i dodao:

- Svojim igračima ne mogu ništa predbaciti. Oni su moji igrači i moj su izbor. Ne dam na njih. Sad ću malo odmoriti dušu u Austriji, a onda ne znam kamo ću... Nemojte me tražiti.

>>Kovač: Razočarani smo, ali moja savjest je čista

Komentara 205

SE
sestrićna
11:57 25.06.2014.

španjolsk italija engleska portugal idu doma kao i hrvatska..a sve reprezentacije su bolje od hrvatske..možemo mi sad razglabat ali je činjenica da smo limitirani i da nismo ni približno dobri koliko nas naši mediji pokušavaju uvjeriti da jesmo..i francuska bi išla doma da nije platini tamo gdje je...vjerojatno se ne bi ni kvalificirali...

Avatar MK
MK
12:49 25.06.2014.

...malo ste uranili - ali dobro nam se vratili!

Avatar bok
bok
13:07 25.06.2014.

Odmorite i oporavite se dobro da budete spremni za kvalifikacije za EP. Sretni i zdravi bili!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije