Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U-19 REPREZENTACIJA

Hrvatska remizirala s Ciprom nakon što je vodila 2:0

Hrvatska - Španjolska U19 (1)
Marko Jurinec/PIXSELL
19.10.2013.
u 20:20

Naši mogu biti itekako nezadovoljni budući da imali dva gola prednosti, a ovim se remijem smanjili šanse za odlazak u drugi krug kvalifikacija.

Hrvatska U-19 reprezentacija u češkoj je Opavi odigrala 2:2 protiv Cipra u skupini 1 za odlazak na Europsko prvenstvo. Naši mogu biti itekako nezadovoljni budući da imali dva gola prednosti, a ovim su remijem smanjili šanse za odlazak u drugi krug kvalifikacija.

U 22. minuti je sve izgledalo odlično. Hrvatska je vodila 2:0 golovima Tonćija Mujana i Marka Kolara, ali je u nastavku popustila. Cipar je golom Andreasa Markisa smanjio u 76. minuti, a isti je igrač u sudačkoj nadoknadi zabio za remi.

U drugoj je utakmici skupine Češka s 2:0 bila bolja od Gibraltara. Hrvatska u posljednjem kolu ide na Češku, a u nastavak kvalifikacije idu prve dvije momčadi iz 13 skupina i treća najbolja reprezentacija.

>> Hrvatski juniori 'razbili' Gibraltar na početku kvalifikacija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije