Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSTAVLJANJE
Povratak na članak

Hrvatska pošta izdala markice s motivom vatrenih, prva ide Modriću

Blok pod imenom 'Uspjeh Hrvatske na FIFA Svjetskom prvenstvu u nogometu Rusija 2018.' čine dvije marke, svaka nominalne vrijednosti 6,00 kuna, ukupne naklade 50.000 primjeraka.

Komentari 1

VU
vuky91
21:19 31.08.2018.

Moram primjetiti jako loše dizajnersko rješenje, ne znam zašto se nije mogao napraviti blok od 4 ili 6 marki na tragu one sa SP-a 1998, ova bi bila prekrasna dok naši slave na terenu mokri od kiše. Ne krivim Hrvatsku poštu, njima su tu vezane ruku, navodno je HNS htio Dalića u prvom planu, iako je sam Dalić uvijek stavljao momčad ispred sebe. I što smo dobili? 'Slavlje' naše momčadi u svlačionici koje neće potaknuti emocije, dok je puno ljepše a i veće i slavlje i veselje bilo ono na terenu. I ta marka bi bila dojmljivija kako za kolekcionare tako i za obične ljude. Žalosno! Btw. Moglo je biti gore da su i Kolindu ubacili na marku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.