Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reprezentacija

Hrvatska osma na novoj Fifinoj ljestvici, najbolja od 2008. godine

'17.11.2010.,stadion u Maksimiru, Zagreb - Kvalifikacijska utakmica za Euro 2012.Hrvatska - Malta.Niko Kranjcar,Vedran Runje,Danijel Pranjic,Ivan Rakitic,Eduardo Da Silva,Luka Modric,Darijo Srna,Tomis
'Antonio Bronic/PIXSELL'
09.03.2011.
u 17:39

Hrvatska nogometna reprezentacija na najnovijoj Fifinoj ljestvici napredovala je za jedno mjesto, sada je osma

Izabranici Slavena Bilića prestigli su Portugal, a to im je najbolji plasman još od kraja 2008. godine.

Vodeća je na ljestvici Španjolska, aktualni svjetski i europski prvak. Na drugome mjestu je finalist Svjetskog prvenstva u JAR-u Nizozemska, dok je treća Njemačka. Argentina je četvrta, a Brazil je pao na tek peto mjesto. Najveći skok napravila je Jamajka, sa 59. na 48. mjesto.

Komentara 2

KR
krekavac
23:50 09.03.2011.

Ovaj izračun po kojemu smo mi 8. na svijetu je točan broj netočnih podataka, ruku na srce ne zaslužujemo biti tako visoko!

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
01:00 10.03.2011.

Normalno da zasluzjemo, da malo popravimo obranu bili i bolji. Treba nam samo jedna cvrsta defanzivna takticka varijanta. Moramo imati \"siru lepezu\" taktickih rijesenja, sto je moguce jer imamo puno dobrih igraca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije