Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKI SUSRET

Hrvatska nakon Srbije gostuje u Južnoj Koreji

hrvatska - južna koreja (1)
PA/Pixsell
01.08.2013.
u 12:20

Bit će to uzvrat utakmice iz Londona u veljači ove godine kada je Hrvatska pogocima Mandžukića, Srne, Jelavića i Petrića slavila s uvjerljivih 4:0.

Hrvatski nogometni savez dogovorio je prijateljsku utakmicu s Južnom Korejom u Seulu 10. rujna ove godine.

Susret s Korejom na rasporedu je četiri dana kasnije nakon vrućeg gostovanja Hrvatske u Srbiji u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

- Drago nam je što smo dogovorili termin za novi susret s Južnom Korejom s kojom imamo dobra iskustva u prijateljskim susretima. Korejci su uvijek korektan protivnik, a kako je hrvatska reprezentacija vrlo popularna u toj zemlji, veselimo se ovom gostovanju, dobroj utakmici i novoj prilici za promociju hrvatskog nogometa izvan Europe - rekao je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Bit će to uzvrat utakmice iz Londona u veljači ove godine kada je Hrvatska pogocima Mandžukića, Srne, Jelavića i Petrića slavila s uvjerljivih 4:0.

>> Štimac pozvao Rebića za utakmicu s Lihtenštajnom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije