Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bio bi to događaj godine

Svjetski mediji raspisali se o spektaklu u Hrvatskoj, Arena im je baš zanimljiva

Pulska Arena
Foto: Srećko Niketić/PIXSELL
1/5
19.05.2020.
u 11:32

Ako je doista riječ o financijskim ponudama, onda će Pula teško dobiti prednost pred petrodolarima pa nam je i dalje teško vjerovati da će Hearn pristati na mnogo manju svotu radi atraktivne starorimske scenografije u najvećem istarskom gradu

Sudeći po izjavi Eddieja Hearna, promotora Anthonyja Joshue (30), Pula je korak bliže domaćinstvu njegove obrane naslova svjetskog prvaka (WBA, IBF, WBO, IBO) protiv bugarskog izazivača Kubrata Puleva (39).

Sudjelujući u podcastu Sports Illustrateda, Eddie Hearn je kazao:

– Mi smo silno željeli da se ta borba održi u Velikoj Britaniji, no to će zbog epidemije koronavirusa biti gotovo nemoguće izvesti s publikom na tribinama. A da budem iskren, ja uistinu ne želim da se Joshua bori iza zatvorenih vrata jer njegova cijela karijera izgrađena je na tome što je on veliki mamac za fanove i publiku na tribinama. Ući u neki tamni studio, u praznu dvoranu, to ne bi bio dobar osjećaj.

Hearn je još istaknuo da on vidi tu borbu negdje između rujna i studenog, ali na alternativnoj lokaciji.

– Prošli tjedan pristupili su nam ljudi iz Hrvatske koji predstavljaju Pulu i tamošnji rimski amfiteatar i žele ovaj događaj odvesti tamo. Isto tako, zanimanje za ovu borbu postoji i u zemljama Bliskog istoka.

Ako je doista riječ o financijskim ponudama, onda će Pula teško dobiti prednost pred petrodolarima pa nam je i dalje teško vjerovati da će Hearn pristati na puno manju svotu radi atraktivne starorimske scenografije u najvećem istarskom gradu.

Održi li se ta borba uistinu izvan Velike Britanije, to bi bila Joshuina treća takva u nizu, nakon New Yorka i Saudijske Arabije.

Mnogi svjetski mediji raspisali su o mogućoj organizaciji boksačkog spektakla u Hrvatskoj.

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije